Sigter efter slutspillet: "Individuelt tror jeg stadig, vi er bedre end de fleste"

CEPTER BITSKINS offentliggjorde lørdag deres holdkort.

Lørdag landede CEPTER BITSKINS' nye holdkort, men selvom holdet er nyt, så er forventningerne at ramme slutspillet.

Det fortæller en af de nye spillere, buNNy til Dust2.dk

Vi er et helt nyt hold, så vi har ikke helt styr på alle detaljerne. Når vi spiller, så går det ikke altid som forventet, men sådan er det for flere af holdene i den her sæson. Individuelt tror jeg stadig, vi er bedre end de fleste, og at vi nok godt kan ramme slutspillet - eller i hvert fald ligge tæt på.

buNNy er ikke ny til POWER Ligaen, da han førhen har repræsenteret Atlando, men i sidste sæson var han ikke at finde i den øverste division.

I stedet har han hjulpet lidt til hos MASONIC Academy, men nu er talentet igen klar til at spille med i den bedste række.

Jeg var ikke en del af POWER Ligaen sidste sæson, da jeg lige følte, jeg havde brug for en lille pause. Jeg spillede i stedet med MASONIC Academy i anden division, hvilket var virkelig nice, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg savnede at spille mod lidt bedre modstandere. Så spurgte CEPTER her lidt inden sæson start, om jeg skulle være med, og det kunne jeg kun takke ja til.

Indtil videre er det blot blevet til tre point efter tre kampe for CEPTER, men med nederlag til titelfavoritter som MASONIC og Tricked, har det også været en svær opstart.

Det håber buNNy dog på, der bliver gjort noget ved, når mandagens runde bliver skudt i gang.

Jeg regner stærkt med, at vi vinder over Fjerritslev, mens at Atlantic-kampen nok bliver lidt sværere. Jeg tror selv på, at vi vinder, men det er et fint hold, og det skal nok blive en god kamp, slutter han af.

CEPTER BITSKINS består af:

Danmark Hauge
Danmark Maccen
Danmark buNNy
Danmark Vester
Danmark Toft

CEPTER BITSKINS møder mandag følgende modstandere:

  • Klokken 18:00 - Fjerritslev Gymnasium (Hjemmebane)

  • Klokken 19:00 - Atlantic (Udebane)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.