blameF har en god fornemmelse inden majoren.

blameF ser frem mod majoren: "Jeg har en god følelse"

blameF skal på mandag spille sin første major nogensinde. Og hvis alt klikker, kan det komme til at ende rigtig godt.

Når PGL Majoren i Antwerpen skydes i gang på mandag, bliver det 17. gang i historien, at der skal kåres en vinder af verdens største CS:GO-turnering.

Blandt deltagerne finder vi flere debutanter, og en af dem er blameF, der forståeligt nok ser frem til at tørne ud i den største af alle turneringer.

Det er en super fed følelse. Både fordi det var et af vores mål fra start, men også fordi det jo er majoren.

Jeg glæder mig helt vildt, men samtidig er ingen turneringer rigtig fede, før man vinder dem, så mest af alt er følelsen bare, vi skal være top forberedt og klar.

Majoren er unægteligt det, de fleste spillere drømmer om at komme til. Men selvom det er på den allerstørste scene, så er det ikke noget, han lader sig mærke med.

Jeg ved ikke, om der er flere nerver på end ellers.

I Astralis er der pres på hele tiden, og jeg har jo et par rutinerede fyre ved min side og folk omkring holdet, der kender alt til at spille de her turneringer, så jeg tænker bare, jeg skal ind og levere.

Det kan godt være, der kommer lidt nerver, når vi kommer tættere på, men det skal der også være.

"Hvis alle spillere rammer niveauet samtidig, så kan vi slå alle"

Astralis er med sine fire majors fortsat det hold, der har vundet majoren flest gange, senest ved Starladder Majoren i Berlin i 2019.

Meget er dog sket siden, og holdkortet er i dag markant anderledes end dengang.

Samtidig har resultaterne de seneste par år heller ikke været lige så gyldne, som i den dominerende periode Astralis havde i 2018 og 2019.

Og blameF er da også enig i, at resultaterne ikke har været der, men han slår samtidig fast, at holdet ikke er langt fra toppen.

Jeg har sagt mange gange, vi er et godt sted og er ved at finde vores måde at spille på. Resultaterne har ikke været helt der, vi gerne ville, men ser man på kampene og vores udvikling, er vi på vej.

Der skal ikke meget til, før vi er blandt de bedste, og hvis alle spillere rammer niveauet samtidig, så kan vi slå alle. Jeg har en god følelse.

Hvilket resultat vil du personligt være tilfreds med at opnå til majoren?

Vi skal først og fremmest komme med brystkassen fremme og lukke kampene, når vi har mulighed for det.

Jeg vil være stolt af at spille med de her drenge og vise, hvad vi kan, men man er vel først tilfreds, hvis man vinder.

Der er i alt 24 hold og 120 spillere til PGL Majoren i Antwerpen. Som altid er der både underdogs og storfavoritter, og blameF har især tre hold, han holder øje med.

Men han regner også med, at der kommer en overraskelse.

NaVi, FaZe og Cloud9 vil være oplagte (til at vinde majoren, red.).

De kommer ind i turneringen i god form og med resultater bag sig, men majoren er bare noget andet, så der kommer helt sikkert også en overraskelse eller to. Og så kan Astralis jo et eller andet til de turneringer.

Ikke peak-blameF endnu

I november sidste år blev blameF præsenteret sammen med k0nfig som nye Astralis-spillere. Præsentationen kom efter et 2021, hvor der var uro omkring holdkortet hos Complexity.

Siden han er kommet ind på Astralis, har han dog også vist, at han kan levere, og i BLAST Spring Showdown-finalen mod ENCE tidligere i maj leverede han trods nederlaget sit bedste map i karrieren.

Og her spiller det især ind, at alt det uden om holdet er på plads, forklarer blameF.

Hvordan har du arbejdet med at forbedre dig personligt?

Det er ikke så anderledes end det, jeg altid har gjort.

Jeg arbejder hårdt og bruger mange timer på at blive bedre og på at finde måder vi kan spille, men her jeg har bare et fantastisk hold omkring mig med dygtige og erfarne spillere, som giver en hel masse af sig selv.

Det gør en kæmpe forskel, og så må jeg sige, at en fyr som Kasper Hvidt er virkelig god til at få et hold til at fungere. Når forholdene er i orden og man kan bruge energien på det det handler om, så bliver man bare en bedre spiller.

Er det en peak-blameF, vi ser på serveren nu?

Det håber jeg da ikke, det er. Vi har stadig masser at forbedre som hold, og når holdet bliver bedre, giver det bedre forhold for den enkelte spiller. Det er noget af det, vi ser nu, men vi er kun lige startet, jo.

blameF og Astralis skyder mandag eftermiddag majoren i gang, når de brager sammen med mongolske IHC. Kampen spilles efter planen 14:30.

#1(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 23:52
Enrique
Det bliver spændende. Glæder mig til at følge dem!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.