sh1ro har nu kommenteret på kritikken af hans sticker.

Stjerne kommenterer på sticker-kritik

Torsdag morgen har Cloud9-stjernen kommenteret på sit sticker, der onsdag skabte stor debat i CS:GO-miljøet.

Onsdag lancerede Valve de nye majorstickers til stor glæde for både fans og spillere.

Der gik dog ikke længe, før der blev lagt mærke til blandt andet sh1ros autograf, hvor blandt andre den franske journalist neL bemærkede, at det grangiveligt lignede et Z under Cloud9-AWP'erens autograf.

Det fik blandt andre journalisten til at spekulere i, at Z'et skulle være en skjult støtte til den russiske invasion af Ukraine, da Z'et blandt andet er påmalet mange af de russiske militærkøretøjer, som de seneste måneder er kørt ind i Ukraine.

Designeren af stickeret var selv ude og afvise kritikken, og nu tager hovedpersonen selv også bladet fra munden.

Led ikke efter skjult mening, hvor der ikke er nogen. Mit job er at spille CS, ikke at lave skjulte budskaber, skriver spilleren selv på Twitter torsdag morgen.

#1(Med 3 svar)
5. maj 2022 kl. 10:48
ankjaers
Hold op hvor et latterligt svar. Man kan allerede se hvordan mange russere forsøger at købe netop hans sticker pga symbolet. En ting er hvad han ligger i det, en anden er hvad folk tolker.
#4(Med 2 svar)
5. maj 2022 kl. 12:19
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er der nok, men mon ikke langt størstedelen køber lige præcis den sticker fordi han pt. er Ruslands bedste spiller?
#5(Med 0 svar)
5. maj 2022 kl. 12:24
Lunar
+1
#7(Med 0 svar)
5. maj 2022 kl. 14:39
ankjaers
Jeg syntes det er suspekt at man ser hans navn knyttet med Z i rigtig mange kommentarer nu på bla VK. Man skal ikke glemme at de er rigtig nationalistiske i Rusland.
#2(Med 5 svar)
5. maj 2022 kl. 10:53
arseface
Kæmpe klovn. Han kunne sige at han tog afstand fra krigen og Putin og lukke den på den måde. Håber fanme valve snart tager sig sammen og sender russerne hjem.
#6(Med 4 svar)
5. maj 2022 kl. 14:14
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Synes du virkelig ikke, at det er for nemt, at sidde her i Danmark (antaget) og udtale sig om, hvad andre mennesker skal og ikke skal gøre, når du (antaget) på ingen måde har nogen ide om, hvad og hvordan det russiske samfund fungerer og hvordan det er at være russisk statsborger?
#11(Med 3 svar)
6. maj 2022 kl. 19:10
JnP
Den sticker burde aldrig være udgivet i den situation der er mellem Rusland og Ukraine, for den kommer til at blive brugt som en støtte til Rusland invadering af Ukraine, om han skal udelukkes måske, men det sticker skal med sikkerhed fjernes fra spillet, alene af den grund at det er en mulighed for at vise støtte til Rusland og deres krigsforbrydelser.
#12(Med 2 svar)
6. maj 2022 kl. 21:32
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ærligt, det er jo noget totalt sludder det der. Selvfølgelig skal hverken Shiro eller hans sticker fjernes, når den er blevet lavet og sendt til Valve før der overhovedet var nogen invasion af Ukraine. Den/de eneste der skal/bør udelukkes er tosser, som konstant skal drive heksejagt lige så snart, at de får den mindste mulighed eller de ignorante tosser, som evigt og altid skal fortælle alle andre, hvordan de skal leve deres liv.
#14(Med 1 svar)
7. maj 2022 kl. 13:44
JnP
Det er ikke sendt til valve før invasion. Så jo den sticker skal fjernes og indtægterne fra den der allerede har været bør under ingen omstændigheder udbetales.
At du ikke mener det viser mere om hvor lidt et med menneske du er, det er jo helt væk den holdning du har, selfølgelig vil det sticker blive brugt som en støtte til Rusland og alene af den grund bør det ikke være i spillet, havde jeg været ukrainer havde jeg ikke spillet turneringen med den sticker i spillet.
Så er det totalt lige meget om det er en skjult hensigt eller ej, det ligner for meget et z derved bør den aldrig udgives, valve har totalt tabt sutten at de har ladet den gå igennem, de burde her havde taget en seriøs snak med shiro og var de den mindst smule i tvivl om det var en skjult støtte til Rusland, skulle han havde været udelukket.
#15(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 15:07
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er det troll eller mener du seriøst det der?
#3(Med 0 svar)
5. maj 2022 kl. 10:53
arseface
Fejl post
#8(Med 2 svar)
5. maj 2022 kl. 17:06
wazorntB
Kunne man ikke have lagt et billede ind af den omtalte sticker i artiklen, i stedet for et ligegyldigt billede af holdet? 😉
#9(Med 1 svar)
5. maj 2022 kl. 18:01
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er fordi, det er en opfølgende artikel, hvor den første havde billedet med.

Det er nu sat ind i denne også.
#10(Med 0 svar)
5. maj 2022 kl. 18:25
wazorntB
Ja det ved jeg godt, men som mange andre, kan man jo være doven og ikke lige have tid til at læse de tidligere artikler tilknyttet.
Jeg fandt det dog selv, men synes nu alligevel det hører til, når det nu er den specifikke sticker nyheden drejer sig om 😘
#13(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 08:32
Onychiax
mONESYs sticker kunne også antyde to Zer… ;-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.