Snappi er i en perfekt position til at nå langt ved Majoren.

“Man blev kaldt gammel, afdanket og færdig”

Snappi er på hans bedste hold nogensinde, fortæller han i et eksklusivt interview med Dust2.dk.

Snappi har sammen med ENCE nået nye højder i 2022.

Med fire dage til majoren er ENCE klatret op på en fjerdeplads på verdensranglisten og har positioneret sig til at kunne gå hele vejen ved årets største turnering.

Først og fremmest tillykke med sejren ved BLAST Showdown. I endte med at slå Astralis i finalen efter i fik bank på første map, Mirage. Det var modigt at vælge Mirage, efter Astralis lige havde banket NIP 16-2 på mappet. Er det noget, du fortrød bagefter?

Jeg føler stadig, at Mirage var det rigtige valg. Vi fik tæsk og de spillede godt, men vi spillede også ad helvedes til.

Jeg callede dårligt, jeg whiffede et par runder, og vi tabte begge pistoler. Vi fik mega tæsk, men jeg ville have lavet samme veto igen.

Det handlede derfor for Snappi om, at få gejsten op på holdet inden de skulle ud på Astralis map pick, Ancient.

Jeg sagde til de andre, at det bare var 1. map - få det ud af hovedet, vi har stadig 2 gode baner foran os.

Jeg tog ansvaret for nederlaget på mine skuldre og prøvede bare at få alle i det rigtige mindset igen. Det kom vi heldigvis i løbet af CT-siden på Ancient, og derfra fik vi taget to tætte maps.

Astralis er et bedre hold, end folk giver dem credit for efter signingen af Farlig, så jeg er glad for, at vi tog den hjem til sidst.

Næste stop: majoren

Lige nu ser alle hold frem mod majoren, der begynder om fire dage, men det er ikke noget, der stresser Snappi.

Det er "business as usual". Vi har ikke haft et specifikt mål om at peake op til majoren. Målet har udelukkende været på at integrere Maden så hurtigt som muligt og opbygge vores map pool. Det føler jeg, at vi har nået, selvom vi skulle igennem en del officielle kampe i BLAST's kvalifikationssystem.

Nu har vi taget en off-day efter Showdown, og så bliver det et par rigtig lange træningsdage, inden vi tager afsted mod Antwerpen lørdag.

Selvom Snappi ikke har haft et specifikt mål om at peake op til majoren, så medgiver han, at ENCE kun er blevet bedre, som året er skredet frem.

Vi er helt klart blevet bedre løbende. Vi havde ikke rigtig et map pool endnu ved Katowice. Efter Katowice fik vi ændret et par småting på CT-siden, og så fik vi fikset vores Dust2, Ancient og Vertigo, så vi havde 6 maps, vi kunne spille på et højt niveau.

I kommer fra en finaleplads i EPL og en sejr ved BLAST Showdown. Samtidig har I har klatret op på en fjerdeplads på verdensranglisten. Hvad er forventningerne til majoren?

Jeg holder det konservativt. Vi skal ikke sidde og være fine og sige, at vi skal være her og der. Første del af turneringen er Challenger Stage, så den skal vi videre fra. Vores fokus er på den. Når vi forhåbentligvis er videre derfra, så sætter vi et nyt mål.

ENCE spiller deres første kamp i Challenger Stage den 9. maj mod sydamerikanske 9z.

Rollerne på plads

Udefra har det set ud, som om Maden var den sidste, manglende brik, der fik ENCE til at gå op i en højere enhed. Og det var ikke bare montenegrinerens mekaniske talent, der gjorde ham interessant for Snappi og sAw.

Vi valgte specifikt Maden, så han kunne påtage sig sin naturlige rolle på T-siden, samtidig med at han potentielt kunne gøre andre bedre. Vi manglede lidt en aggressiv spiller i vores mapkontrol, der sammen med mig kunne spille med noget struktur og god kommunikation.

dycha er en god entry og joker, men det er lidt mere som en aggressiv solo-lurk, da han ikke fungerer så godt, hvis tingene bliver for faste omkring ham. Han ender bare med at glemme aftaler eller at snakke.

Spinx var allerede god før, men han foretrækker at komme ind som nummer 2, 3 eller 4 på et site, så det at have mig, Maden og dycha hjælper ham til at føle sig komfortabel.

Derfor er det nu et ENCE, hvor alle tre riflere kan spille på deres styrker, mens hades udvikler sig til en rigtig stærk AWP'er, fortæller Snappi.

Overordnet set, så prøver vi konstant at finde på nye plays eller ideer, som folk kan lave indenfor vores default, så alle har de bedste muligheder for at shine. Vi fokuserer ikke kun på én spiller.

Her ses Maden

Snappi's bedste hold nogensinde - og det blev bygget for en slik

Snappi er med ENCE nået sin højeste placering på HLTV's verdensrangliste i sin karriere, og det er der en god grund til.

Af alle de hold du har spillet på og IGL’et for, hvor stærkt er det her ENCE hold så?

Det er det bedste hold. Både i forhold til sammenhold, men også målt på skill. Jeg har spillet med nogle utroligt dygtige spillere i min karriere, men jeg har aldrig haft fire spillere på samme tid, der kan afgøre en kamp.

De respekterer mig alle højt, og det er bare super fedt og gør mig utrolig glad.

Spillerne har også noget at takke Snappi for, da det er ham og sAw, der har håndplukket dem alle til holdet.

Først hev han Spinx ind på c0ntact direkte fra FPL, og da Snappi drog videre til ENCE, tog han israeleren med sig. Derefter blev dycha samlet op fra Sprout.

De to sidste brikker sikrede ENCE sig også ganske billigt, da hades blev hentet ind på en fri transfer, mens Maden allerede havde siddet næsten tre måneder på bænken for FunPlus Phoenix, der trak sig fra CS:GO i november 2021.

ENCE er selvsagt utrolig glade for det hold, som er blevet bygget på et budget. Vi har fået masser af skulderklap fra ENCE, men jeg synes også, de fortjener et kæmpe skulderklap den anden vej.

De har stolet blindt på alt, hvad sAw og jeg har sagt. Når vi vil have noget, så får de det til at ske. Vores signings har været nødt til at være smarte, da ENCE selvfølgelig ikke kan kaste om sig med penge, men vi har scoutet godt, og alle fire signings har været gode til de roller, de skal udfylde.

ENCE efter de kvalificerede sig til majoren

Den bedste coach jeg har haft

Og netop den finske coach, sAw, har Snappi tidligere været ude og storrose.
Han har været med fra dag ét i den danske IGL's tid hos ENCE, og den store ros vil Snappi gerne uddybe overfor dust2dk.

Eetu (sAw, red.) er bare den bedste coach, jeg har haft. Period. Han har den bedste forståelse for spillet med længder, han er let at arbejde sammen med, og så deler vi samme vision for, hvordan CS skal spilles.

En af de udfordringer, jeg tidligere har haft, er, at nogle coaches ikke tænkte i samme bane som mig. Det pressede mig til at prøve at integrere ideer, der ikke passede med min spilfilosofi. Det blev oftest mere rodet og dårligt end godt.

Eetu forstår, at det er mig, der skal calle på serveren og være komfortabel i det. At jeg ikke er en hånddukke, der skal have hans tanker ud på serveren.
Jeg respekterer ham utrolig meget, han er faktisk en af de eneste coaches, som jeg føler, jeg kan lære fra, så at jeg faktisk får et nyt perspektiv på tingene, når han åbner munden.

Selvom Snappi's samarbejde med andre coaches ikke altid har været problemfrit, så understreger han, at han også har haft gode coaches. Her fremhæver han især danske LOMME, der nu arbejder som analytiker for Astralis.

Snappi roser sAw

Veteraner viser vejen

Snappi er sammen med karrigan to af de ældste aktive professionelle spillere i Danmark. Faktisk er det kun to måneder, der adskiller de to holdkaptajners alder.

Og lighederne slutter ikke der.

De to veteraner er begge IGL for et internationalt hold, der har haft en fantastisk start på 2022, og hvis de fortsætter med at levere lignende resultater resten af året, så bliver det højdepunktet i begge spilleres lange karriere.

Det er noget, som Snappi har gjort sig nogle tanker om.

Jeg har lidt under, at min alder har gjort det sværere for mig.
Efter universitet, da jeg begyndte at spille igen, var jeg allerede en af de ældste. Der skulle ikke meget til, at man blev kaldt gammel, afdanket og færdig. Det er selvom, at jeg aldrig følte, at jeg var det.

Jeg er glad for, at både karrigan og jeg kan være med til at modbevise folk om, at man skal være ung for at spille på et højt niveau.
Jeg tror vi gør de yngre spillere en stor tjeneste ved at bane vejen, så de ikke skal stå på mål for alle de fordomme omkring alder, når de når dertil.

Vi er hverken outdated, færdige eller bagved metaen. Jeg tror specielt, at IGL-rollen er noget, hvor alder er en større fordel end ulempe.

Hvem af de to danske legender, der når længst ved majoren, kan du finde ud af mellem den. 9. og 22. maj, når PGL afholder den 17. CS:GO-major i Sportpaleis, Antwerpen.

#1(Med 5 svar)
6. maj 2022 kl. 17:20
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Karrigan og Snappi er netop dét; legender.
Tilbage i 2009 var jeg til et LAN hvor selv samme Snappi var med som spiller og så sidder man her i dag og ser hvad de begge har opnået. Der er ikke mange aktive i dag der kan prale med, at have været med i toppen så længe.

Hårdt arbejde har betalt sig og det er kun fortjent.
#10(Med 4 svar)
7. maj 2022 kl. 10:50
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
+
#11(Med 3 svar)
7. maj 2022 kl. 11:13
sL1m3
b1ng0 er også kæmpe eksempel på dette. Han sidder og flækker noobs i 2. div :DDD
#12(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 14:29
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er heller ikke andet i den div 😁🤣💪
#13(Med 1 svar)
8. maj 2022 kl. 17:08
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
#14(Med 0 svar)
8. maj 2022 kl. 19:50
sL1m3
alt den erfaring
#2(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 17:25
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Snappi du ER gammel 😀
#3(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 18:28
spand
Det er jo spand!
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det er bare altid guld når snappi åbner munden. Fed artikel.
#4(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 18:34
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Min respekt for snappi er bare vokset og vokset og vokset.. Kæmpe spring efter heroic osv. pisse flot. Nu en af mine outsidere til Majoren.. Alt for vildt.. Fucking flot..
#5(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 18:54
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Snappi bliver aldrig gammel, han ligner stadig en på 20 xD
#6(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 19:25
Butler
sejt gået Snappi.. alt gl herfra
#7(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 19:52
wazorntB
Snappi har alle dage været en undervurderet spiller og igl.
Han fortjener i den grad den succes og anerkendelse han endelig høster.

Jeg har det med Snappi, som jeg har det med et modnet højreb - Så snart muggen er skrabet af overfladen, findes der ikke meget andet af bedre kval derude 😝
#8(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 19:53
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Snappi, the man, the myth, the legend. Der er løbet vand under broen siden tap
#9(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 08:11
DELUSIONAL_48kg_kid
Ence er bedre end Astralis
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.