En fokuseret Farlig under opgøret mod ASG

Farlig: "Fanreaktionerne har ændret sig"

Dust2.dk hev fat i Farlig til en kort snak efter Astralis' sejr over ASG.

Farlig var blandt sit holds bedste, da Astralis her til eftermiddag besejrede russiske ASG i den europæiske RMR B-turnering.

Efter opgøret, som Astralis vandt med cifrene 16-5, hev Dust2.dk selv samme Farlig til side, til en kort snak. Her udtalte han indledningsvis følgende, om det netop overståede opgør mod russerne.

Vi spillede egentlig bare vores eget spil. Vi havde forberedt os på dem, ved at se lidt demoer med dem. Ud fra det, justerede vi vores spil en smule, men i sidste ende handlede det bare om, at spille vores eget spil. Især eftersom vi følte, vi var det bedre hold.

Udover, at fokusere på deres eget spil, havde Astralis ifølge Farlig også fokus på ikke at undervurdere dagens første modstander, især set i lyset af de overraskelser der fandt sted i dagens første kampe.

Vi havde ekstra fokus på inden kampen, at vi som favoritter ikke undervurderede vores modstander. Særligt efter G2s nederlag til Anonymo.

Farlig, som nu kan kalde sig Astralis-spiller på anden måned, var som nævnt blandt sit holds bedste mod ASG. Han virkede godt tilpas på holdet. Og han føler sig da også selv langsomt bedre og bedre tilpas i Astralis-trøjen.

Det er en process. Desto mere tid der går, desto mere føler jeg mig spillet ind på holdet.

Jeg trænede med holdet inden ESL Pro League, og følte mig egentlig okay sammenspillet med resten af gruppen. Jeg kunne dog godt mærke, at det alligevel var anderledes, når vi skulle spille officielle kampe.

Alt i alt føler jeg selv, jeg præsterer bedre for holdet i takt med, at jeg føler mig mere tilpas.

Om livet i Astralis-trøjen, og hvordan det er, lige pludselig, at kunne kalde sig Astralis-spiller, udtalte Farlig i forlængelse.

Det tænker jeg ikke så meget over. Jeg føler en god opbakning fra klubben og baglandet. Noget som jeg ikke har oplevet længe. Alle i klubben brænder for Astralis. Den største forskel, der hvor jeg mest kan mærke, at jeg nu er Astralis-spiller, er i forhold til opbakningen fra tilhængerne.

Afslutningsvis fik netop tilhængerne, og deres reaktioner, et par ord med på vejen af den unge AWP'er.

Fanreaktionerne er anderledes. Før i tiden, når jeg spillede en dårlig kamp, fik jeg mange negative kommentarer efterfølgende. Nu, selv om jeg ikke spiller min bedste kamp, så er der rigtig mange fans, der i stedet skriver mere positive og opbakkende kommentarer.

Efter kampen kunne Farlig og resten af Astralis-holdet gå til en fortjent pause, inden de senere i dag skal møde enten ENCE.

#1(Med 5 svar)
21. april 2022 kl. 15:48
Butler
Hvorfor bliver det Astralis vs. Ence? Er det ud fra seed?
#2(Med 4 svar)
21. april 2022 kl. 15:50
DOMINA7HOR
Jep
#3(Med 3 svar)
21. april 2022 kl. 15:51
Butler
Så CPH Flames har højere seed end Astralis?
#4(Med 2 svar)
21. april 2022 kl. 15:52
DOMINA7HOR
Ja, de er seedet lige over dem.
#5(Med 1 svar)
21. april 2022 kl. 15:53
Butler
Er det her holdene selv har lavet seeds? Og tak!
#6(Med 0 svar)
21. april 2022 kl. 16:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Flames kom jo længere ved sidste major end Astralis, så det er nok det, som de går efter
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.