refrezh i aktion mod forZe.

refrezh efter sejr: "Vi undervurderer ingen"

Dust2.dk fangede en godt tilfreds refrezh ovenpå 16-9-sejren over forZe.

Heroic åbnede her til eftermiddag den europæiske RMR-turnering med en 16-9-sejr over russiske forZe.

Der var derfor selvsagt stor tilfredshed i Heroic-lejren efter de kom ud fra kampen. En kamp danskerne ikke tog let på, selvom de var klare forhåndsfavoritter, hvilket refrezh gjorde klart efter kampen.

Det var en super vigtig kamp. Udefra set var vi store favoritter mod forZe og det var vigtigt at komme godt fra start. For os betyder det meget at vi nu er 1-0 i turneringen. Det her er turneringen før Majoren. Og vi kommer ikke til Majoren hvis vi ikke går 3-0 eller 3-1, så hver kamp og hver sejr er super vigtig for os.

Udtalte refrezh, samtidig med at han videre slog fast, at de ikke undervurderer nogen af holdene i turneringen.

Vi viste, at vi ikke undervurderer nogen modstandere, hvilket ellers er en ting som nogle favoritter godt kan have en tendens til. Vi sørgede for at lukke kampen meget komfortabelt.

At Heroic var favoritter mod forZe herskede der ingen tvivl om. Der hersker samtidig heller ingen tvivl om, at de også er blandt de absolutte favoritter i den europæiske RMR A-turnering.

Noget som refrezh heller ikke lagde skjul på.

Vores forventninger er at gå videre til hovedturneringen. Det er ikke så vigtigt, om vi går 3-0 eller 3-1. Selvfølgelig ønsker alle, at vi går videre med 3-0, men det vigtigste for os er bare at komme videre til Majoren. Det er vores hovedmål.

Den ene af de tre sejre er altså i hus nu for refrezh og resten af Heroic-holdet. Skulle de gøre arbejdet færdigt og som forventet kvalificere sig til Majoren, så er det ikke altafgørende for dem, om de ender i Legends eller Challengers Stage.

Det vigtigste for os er egentlig bare at komme til Majoren. Der er fordele og ulemper ved både Legends og Challengers. Går vi 3-0 og træder senere ind i Majoren, så skal vi vente længere tid inden vi skal i kamp. Det vil sige, der er mindre tid til at spille os varme i turneringen, end det vil være tilfældet hvis vi ender i Challengers, hvor der er flere kampe til at bygge noget momentum op. Så, begge stadier har sine fordele og ulemper.

Inden de kan snakke om momentum og en eventuel Major, så kan refrezh og hans holdkammerater altså bryste sig med lidt momentum ovenpå sejren over forZe. Momentum ovenpå en selvsikker præstation, som de kan tage med sig videre til deres næste kamp.

De næste kampe, eller rettere sagt anden runde, skydes i gang fra kl. 15:55. Her kan Heroic bl.a. løbe ind i hold som NAVI, Outsiders, FaZe, Vitality eller fnatic.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.