Ryxxo blev kåret som MVP i POWER Ligaen S19 efter en flot finale.

Ryxxo efter sejren: "MVP-titlen betyder ikke noget"

Los Reyes og Ryxxo løb med titlen og trofæet i POWER Ligaen S19 efter en overtidsdrama, hvor Ryxxo tog holdet under sine vinger.

Los Reyes blev 65.000 kroner rigere til middag efter holdets sejr i Odense.

Det var især Ryxxos fortjeneste, at Los Reyes kan kalde sig for mestrer, efter den 25-årige AWPer sluttede opgøret med en rating på 1.36.

Den erfarne AWPer blev velfortjent kåret som MVP, og i den forbindelse fangede Dust2.dk hovedpersonen kort efter finalen.

Det var en udmattet, glad og stolt Ryxxo, Dust2.dk havde fat i efterfulgt af holdets sejr.

Det har været en hård bedst-ud-af tre, føler jeg. De starter rigtig godt ud på sidste map, og det føler jeg tager os lidt ud af kampen, men jeg er glad for, at vi kom tilbage. Så det en glad følelse, jeg sidder med.

Finalen blev skudt i gang med et brag, idet Los Reyes sørgede for, at MASONIC ikke fik et ben til jorden, men det var en helt anden historie på Nuke.

Nuke har vi spillet én gang, og det var i går aftes. Der havde vi én enkelt kamp på Nuke. Vi havde gennemgået en halv time inden. På sidste map føler jeg, at det kom an på marginalerne. Vi kunne have lukket kampen meget før og omvendt.

Kåret som MVP

Efter finalen blev Ryxxo kåret som MVP i den 19. sæson af POWER Ligaen på baggrund af en flot finale samt stærkt grundspil.

Tidligere har blandt andet Staehr, Lucky og TMB blevet kåret som MVP i POWER Ligaen.

Jeg er glad for at få MVP-titlen, må jeg indrømme. Men det er ikke det, der betyder mest. Det, der betyder mest, er at vinde selve turneringen. MVP-titlen betyder ikke noget. Om det havde været en af de andre på holdet, havde det ikke gjort noget.

Los Reyes står i øjeblikket uden noget bagland, og Ryxxo lægger ikke skjul på, at det derfor er svært at holde på spillerne. Blandt andet smuttede Buzz til AGF-lejren, da chancen bød sig for et par sæsoner siden.

Det er svært at holde på spillerne, når man ikke er på kontrakt. Især når vi har så dygtige spillere, som vi har. Tiden må vise, hvad der sker.

Det var første gang, at slutspillet i POWER Ligaen blev afviklet som LAN, og familie og venner fra begge hold var mødt op for at støtte holdene. Ryxxo regner derfor med, at det må blive en skuffende tur hjem fra familiegildet i MASONIC-lejren.

Man kunne godt mærke, at det andet hold havde hele familien med. Det må have været et familiegilde, så lidt skuffende hjemad må det da gå.

Til sidst forsikrer Ryxxo, at han vil være blandt deltagerlisten i næste sæson af POWER Ligaen. Den næste sæson begynder den 18. april.

#1(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 11:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Stor spiller!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.