Nodios og LosReyes er finaleklar.

Efter comebacks: "Det var en vanvittig fed kamp"

Efter mandagens semifinalesejr over Tricked, fangede Dust2.dk Nodios, der var med til at sikre LosReyes en finaleplads.

POWER Ligaen Sæson 19's finale kommer til at stå mellem LosReyes og MASONIC, der hver især spillede sig videre fra kvart- og semifinalerne mandag.

MASONIC var qua deres sejr i grundspillet direkte i semifinalen, mens LosReyes først måtte besejre Linx Legacy, inden Tricked ventede. Og i de to kampe stillede de med Nodios, der siden det kuldsejlede eliteprojekt med AGF har været mere eller mindre fri på markedet.

Og den 22-årige riffler var naturligt nok glad for at være tilbage på serveren.

Særligt i Tricked-kampen var det tæt, og LosReyes kom flere gange tilbage, efter at have været bagud henholdsvis 13-2 og 10-5 på første og tredje map.

Og det skyldes især, at det haltede på T-siden, fortæller Nodios.

Det var en vanvittig fed kamp at spille. Det er momenter som disse, som gør, at CS er fænomenalt fedt at være en del af.

Vi kommer på både Inferno og Overpass stort tilbage efter en super ringe start. På grund af den begrænsede pracc-tid, har vi ikke haft mulighed for at bygge specielt meget på T-siden.

Hvis man ikke tæller overtid med, så lykkes det LosReyes at få i alt 11 runder som T på tværs af de tre maps, hvor Inferno er et af mest lige maps, mens og Vertigo statistisk set er mere T-sided end CT-sided.

Heldigvis havde vi marginalerne med os i sidste ende, selvom jeg faktisk synes, at vi som T på Overpass konverterede alt for få overtalssituationer og smed flere runder, som kunne ødelægge deres økonomi, siger

Fyldt fadølsanlæg til søndagens finale

Selve forberedelsen til mandagens kampe var ikke gået som ventet, fortæller Nodios. For udover at have begrænset forberedelsestid, så var der også udfordringer på de dage, hvor der så var pracc.

Vi har haft minimalt af pracc, og de få dage vi har haft, har vi desværre også været uheldigt ramt af sygdom, som har gjort, at vi ikke har haft den bedste forberedelse til kampene. Heldigvis får vi lidt mere tid indtil finalen på søndag, siger han.

Hvordan blev finalepladsen fejret?

Puha, en fejring af en sejr på en mandag, hvor størstedelen af holdet skal i skole eller på arbejde tidligt dagen efter, er nok lidt presset.

Personligt er jeg dog tilfreds med præstationen i dag, især fordi jeg måske havde mit laveste punkt i min CS-karriere for blot 4 måneder siden til POWER Ligaens finaler mod præcis samme hold (Nodios og AGF tabte 2-0 til Tricked i kvartfinalen i sæson 18 af POWER Ligaen, red.).

Der går til gengæld rygter om, at fadølsanlægget er fyldt godt op til finalekampen, så mon ikke der kommer en enkel eller to i tanken der, siger LosReyes-spilleren.

Og det er netop rigtigt, at fadølsanlægget er fyldt godt op til finalen, der spilles søndag på LAN i Odense. Der er stadig et par ledige billetter til dagen, hvor der desuden er CS-Banko med en masse fede præmier.

Læs meget mere her, hvor du også kan købe din billet.

#1(Med 0 svar)
5. april 2022 kl. 16:09
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.