Søger du hold til næste sæson?
11D : 04T : 56M : 35S
Hansi kan fremover spille på fuldtid.

Fri på markedet: "Det er helt klart planen, at komme op på det niveau igen"

Med to sæsoner i POWER Ligaen bag sig, søger den 17-årige-spiller et nyt hold.

Den tidligere Atlantic-spiller Hansi er på jagt efter et nyt hold.

Det skriver AWP-spilleren torsdag på Twitter.

I starten af januar blev Hansi præsenteret som en del af det nye Atlantic, som han nåede at være en del af i lidt over en måned.

Efter bruddet udtalte holdets ingame leader Equip, at Hansi havde mistet troen på projektet, hvorfor de gik hver til sit. Det afviser Hansi dog overfor Dust2.dk, da han fortæller, at han fik et andet tilbud, som endte med at gå i vasken.

Nu, godt en måned senere, skal den 17-årige derfor finde et nyt hold at svinge AWP'en hos forud for den kommende sæson.

Fuldtid forude

Hansi har to sæsoner i POWER Ligaens øverste division bag sig, da han i 18. sæson spillede under Madsports' faner og altså senest for Atlantic.

Men denne gang bliver anderledes, for nu kan Hansi nemlig spille fuldtid.

Jeg gik i skole, da jeg spillede under Madsport og Atlantic, men efter jeg stoppede hos Atlantic, kunne jeg godt mærke, at jeg skulle ændre noget. Så jeg tog beslutningen om, at gå all in på CS i et stykke tid, fortæller Hansi velvidende, at han altid kan vende tilbage til uddannelsen.

To sæsoner i POWER Ligaen giver blod på tanden, men det allervigtigste er at finde nogle dedikerede og motiverede nye holdkammerater, beretter AWP'eren.

Det helt klart planen, at komme op på det niveau igen, men nu må vi se, hvilke muligheder, der kommer. Jeg søger et hold, som vil det 110%, og så skal det selvfølgelig være nogle flinke gutter, afslutter Hansi.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.