AGF står over for en svær opgave.

Kæmper for overlevelse: "Vigtigt at blive i ligaen"

Der skal point på bordet, hvis AGF skal sikre overlevelse.

POWER Ligaen har ramt sidste spilledag, og det betyder også, at det er nu eller aldrig for mange af holdene.

AGF er et af de hold, som har rigtig meget at spille for. Det unge mandskab har blot tre kampe til at skrabe point sammen og undgå nedrykning.

Alle på holdet føler, at det er vigtigt at blive i ligaen. Ikke kun vigtigt for AGF, men også for vores egen selvtillid, selvom det ikke har været den perfekte sæson for os. Vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for at undgå det røde felt, fortæller holdets riffelstjerne Speedy til Dust2.dk.

Inden aftenens kampe ligger AGF placeret som nummer 10 med 15 point. En 10. plads er dog ikke ensbetydende med endnu en sæson i POWER Ligaen, da det ville sende AGF i relegation, hvorfor der skal point på bordet mandag, hvis overlevelse skal sikres helt.

Umiddelbart ser det dog skræmmende svært ud for 'De Hviie'. Aftenen byder på møder med to af topholdene i form af DREAM.gg og Tricked, mens også den direkte nedrykningskonkurrent fra SERA er på menuen. Det hårde program skræmmer dog ikke Speedy.

Vi har tre gode kampe i møde, og når jeg pudser mine briller, kan jeg godt skimme ni potentielle point. Jeg håber, vi får taget lidt bedre revanche mod DREAM, efter vi har tabt til dem et par gange nu. Tricked lader vi bare Chr1zN lave sjov med.

Udfordringer på spillerfronten

Mandagens kampe er altafgørende for AGFs fremtid i ligaen, men det betyder ikke, at mandskabet spiller med deres traditionelle startfemmer. netrick træder nemlig til som stand-in for wezx i de sidste tre kampe.

Det kommer selvfølgelig til at påvirke os. netrick har dog været med til ret mange praccs efterhånden, så han er ikke helt ny til de ting, vi laver. Han har også et par wildcards at vise endnu.

Det er dog ikke kun i AGF-lejren, at der er knas på spillerfronten, lyder det fra Speedy, som ikke er imponeret over SERAs udskiftninger i transfervinduet.

SERA har også skiftet et par spillere ud, og de ser svagere ud end sidst, vi mødte dem. Så når vi får spillet os varme, så er der ingen chance for SERA-lejren, slutter Speedy af.

Stillingen kan ses herunder:

Sådan sender dust2tv i aften:

  • 18:00 - DREAM vs. HeroC1ty

  • 19:00 - CEPTER BITSKINS vs. Linx Legacy

  • 20:00 - Atlantic vs. Brøndby eSport

  • 21:00 - LosReyes vs. Tricked

  • 22:00 - Atlantic vs. Sera Esport

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.