Toft var topfragger mod Sera Esport.

CEPTER BITSKINS kæmper for overlevelse

Det begynder at spidse til i bunden af POWER Ligaen. CEPTER BITSKINS sikrer vigtige point i dagens kampe, mens Sera Esport ligger til nedrykning.

Onsdagen bød på en del kampe i POWER Ligaen og divisionerne.

Ligaernes hold prøver at skrabe de sidste point til sig i gruppespillet. Point der kan afgøre, om holdene rykker direkte op, ned eller skal i relegation.

I POWER Ligaen skulle Sera Esport prøve at indhente konkurrenterne. Holdet havde en del kampe til gode, da de har måttet udskyde opgør i løbet af sæsonen.

Bundholdet havde tre kampe på programmet, og aftenen startede godt ud med en tæt sejr over Astralis Talent.

Sera Esport kunne ikke holde dampen kørende ud på de sene timer. Først var det CEPTER BITSKINS, der ydmygede Sera med en 16-3 sejr, hvorefter MASONIC gjorde dem kunsten efter med et næsten lige så dominerende 16-6 resultat.

Resultaterne betyder, at Sera Esport stadig ligger sidst i tabellen. Hvad værre er - de har nu indhentet de andre bundhold i antallet af spillede kampe.

CEPTER BITSKINS sikrer vigtige point

CEPTER BITSKINS har ikke haft en sæson, der levede op til holdets forventninger. Organisationen havde et klart mål om at nå slutspillet, men det er i stedet blevet til et længere ophold i relegationspladserne.

Det har nok været medvirkende til, at to af holdets spillere valgte at træde tilbage i anden halvdel af sæsonen. Det er muligt, at den beslutning skulle være truffet noget tidligere, da CEPTER BITSKINS har oplevet en optur efter Hauge og Maccen er trådt til.

CEPTER BITSKINS vandt begge aftenens kampe. Først en 16-9 sejr over Brøndby eSport og efterfølgende den tidligere nævnte afklapsning af Sera Esport.

De seks point hiver holdet ud af fare for relegationsspillet for nu. Deres forfølgere har dog kampe til gode, og derfor skal CEPTER BITSKINS vinde mindst én kamp mere for at sikre sig endnu en sæson i POWER Ligaen.

#1(Med 0 svar)
17. marts 2022 kl. 09:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
God kæmpet!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.