HeroC1ty lægger afstand til bunden

Intet er afgjort i bunden af POWER Ligaen, hvor der er spænding til det sidste. Slutspillet bliver til gengæld svært at nå for forfølgerne til toppen.

Ingen kan vide sig sikre.

Flere af bundholdene havde chancen for at give sig selv et pusterum i aftenens kampe og lægge afstand til den direkte nedrykning.

Det endte med at blive det modsatte, der skete. Bundholdene slog hinanden på kryds og tværs, og ingen af dem formåede at lave et upset mod topholdene.

Kun HeroC1ty var konsekvente i deres kampe, og med sejre over både Sera Esport og CEPTER BITSKINS har de sneget sig op på en syvende plads. Det bliver dog ikke nemt for holdet at ramme slutspillet, da de møder MASONIC og DREAM.gg i to ud af deres tre sidste kampe.

Resultatet af dagens kampe er, at bunden er tættere end nogensinde før. Fire hold ligger á point, mens Sera Esport, der indtager sidstepladsen, har en del kampe til gode. Derfor er hver en kamp afgørende her i slutfasen af grundspillet, der kun har fire officielle spilledage tilbage.

Blandet dag for talenterne

Astralis Talent havde alle muligheder for at lave et upset mod LosReyes på Nuke, da de bragte sig foran 15-8. Det havde pyntet på tabellen, selvom talenterne i øjeblikket ligger komfortabelt inden for top seks i ligaen.

Ryxxo ville det anderledes. Da det først blev alvor, tog AWP'eren arbejdstøjet på og gik i gang med multi-kills efter multi-kills. Først var han instrumental i at få kampen ud i overtid, og han satte ikke tempoet ned, før mappet var lukket. Ryxxo ender kampen med hele 46 kills.

Astralis Talent skulle være hurtige til at omstille og hive sig selv op, da de gik direkte videre til kampen mod Linx Legacy på Overpass.

De to hold ligger og kæmper om femte- og sjettepladsen, så kampen var afgørende for hvem, der skal true top fire, og hvem der skal forsvare slutsspilspladsen over for forfølgerne.

Det lykkedes talenterne at holde hovedet højt efter nederlaget til LosReyes. Selvom de startede med at komme bagud mod Linx Legacy, så var de i stand til at vende momentum, efter en runde med kun Deagles gik deres vej.

#1(Med 0 svar)
15. marts 2022 kl. 00:24
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
nemt for zanto
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.