mupzG nåede knap tre måneder i CEPTER BITSKINS.

"Vi havde alt for mange stemmer på holdet"

CEPTER BITSKINS er nede på tre spillere efter afskeden med mupzG, som er kommet i den varme stol ovenpå bruddet.

Tirsdag sagde CEPTER BITSKINS farvel til mupzG, der valgte at forlade holdet.

CEPTER BITSKINS ligger lige nu i bunden af tabellen med blot fem sejre efter 15 kampe.

Skuffelsen er bestemt også at spore hos den nu tidligere CEPTER-spiller.

Jeg er utrolig ærgerlig over, at vi, med de ressourcer vi fik i CEPTER, ikke leverede mere end det, og det er overhovedet ikke acceptabelt.

Jeg ønsker for alt i verden, at drengene får det vendt og måske kan være heldige at spille sig i playoff. Det er klart, at jeg personligt vil mere end det, og jeg føler også, at jeg som spiller kan mere end det, fortæller mupzG til Dust2.dk efter bruddet med holdet.

"Jeg var meget skeptisk omkring min rolle på holdet"

mupzG uddyber over for Dust2.dk, at beslutningen om at trække sig fra holdet havde rod i både problemer med rollerne og et internt kaos.

Vi kunne ikke få det til at fungere på holdet. I mine øjne var vi alt for mange “store” personligheder samlet på ét hold, og det skabte virkelig problemer i vores kampe. Vi havde alt for mange stemmer på holdet, som skabte en masse kaos, og folk ville alle forskellige ting.

Vi havde det super godt socialt sammen, men in-game var det ikke kønt.

Overlap i forskellige roller betød, at mupzG måtte bøje sig mere, end hvad der viste sig at være hensigtsmæssigt, hvilket han også erkender har tæret på selvtilliden.

Allerede inden jeg skrev under på kontrakten med CEPTER, var jeg meget skeptisk omkring min rolle på holdet, fortæller mupzG, der uddyber:

Lige siden jeg er “kommet” tilbage, har jeg givet alle de roller væk, som jeg godt kan lide at spille for gøre plads til yngre eller bedre aimers end mig selv, og det har på en måde virkelig ramt min selvtillid, som nok er en af de vigtigste faktorer i spillet.

Fri på markedet

Selvom tiden væk fra Counter-Strike scenen har ramt mupzG på flere fronter, har ambitionerne ikke rykket sig, fastslår den 23-årige, der nu er fri på markedet.

Min tid væk fra scenen har uden tvivl hæmmet mig mere, end jeg regnede med, og det er ærgerligt. Jeg føler stadig, at jeg har niveauet til at spille med på et playoff-hold, men jeg mangler mere, og det er jeg klar over.

Mine ambitioner har aldrig ændret sig. Jeg vil op og spille med, hvor det er rigtig sjovt og forhåbentlig sætte mit navn ordentligt på scenen.

På falderebet lyder også en tak til organisationen trods det korte samarbejde.

Her til sidst vil jeg utrolig gerne takke Boy (b0ychild, red.) og Martin. De er nogle utroligt dejlige fyre og altid hjælpsomme og professionelle. Boy var hurtig til reagere, da jeg sagde, at jeg ikke længere var glad på holdet og ikke følte mig tilpas. Jeg håber virkelig, de får success med CEPTER, og jeg er utrolig ked af, at jeg ikke længere er en del af det og kunne være med til at skabe resultaterne.

mupzG blev præsenteret i CEPTER BITSKINS tilbage i december, da organisationen hentede fire nye spillere ombord. Sidenhen har ingame-leaderen zypztw ligeledes trukket sig fra projektet.

Holdet har i stedet senest gjort brug af Maccen og Hauge i POWER Ligaen, hvor de onsdag slog favoritterne fra Tricked.

CEPTER BITSKINS består af:

  • Danmark Tauson

  • Danmark vester

  • Danmark Toft

#1(Med 0 svar)
11. marts 2022 kl. 12:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kæmpe makker lige der.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.