Holdkaptajn bænker sig selv

CEPTER BITSKINS må nu se sig om efter en anden IGL, efter zypztw træder tilbage.

zypztw er færdig på CEPTER BITSKINS.

Det skriver holdet selv på Twitter onsdag middag.

Årsagen skyldes, at den 23-årige spiller selv ønsker at dedikere sig til sit fuldtidsarbejde, og tiden til CS er der derfor ikke.

Han udtaler selv:

Jeg stopper per dags dato. på holdet, da jeg har indset, at jeg desværre ikke kan balancere fuldtidsarbejde med skæve timer og de timer, det kræver at spille på dette niveau.

Jeg har prøvet i en længere periode, men jeg må erkende at det ikke er holdbart i længden, og derfor har jeg valgt at holde en pause, til jeg engang begynder at læse igen og har mere tid til både at forberede mig bedre individuelt men også til pracc.

Jeg ønsker alt det bedste til gutterne samt spdr og b0y. Det har ikke været andet end en fornøjelse at være under CEPTER BITSKINS-banneret, lyder det fra zypztw.

IGL'en kom til CEPTER BITSKINS sidste år efter at have vundet sæson 16 af POWER Ligaen med Tricked.

I efteråret blev det til en 9. plads i POWER Ligaen, og CEPTER BITSKINS nåede derfor ikke slutspillet. Denne sæson har det heller ikke været en dans på roser for mandskabet, der i skrivende stund indtager 10. pladsen.

Hvem der skal tage over for zypztw vides endnu ikke, men for nu består CEPTER BITSKINS af følgende fire:

  • Danmark mupzG

  • Danmark Toft

  • Danmark Tauson

  • Danmark vester

#1(Med 6 svar)
2. marts 2022 kl. 14:32
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det begynder snart at se virkelig slemt ud med igls på den danske scene. På omkring et år har vi mistet næsten 10 igls tror jeg. Håber virkelig der er nogle folk som stepper op og prøver at udfylde det hul og giver det en chance som igl.
#2(Med 5 svar)
2. marts 2022 kl. 15:54
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nogle gange synes jeg personligt også der er lagt lidt for meget ansvar på IGL'ens rolle hvilket jeg også tror ender ud i, at folk ikke vil give det en chance.

I første omgang skal du have det kæmpe store overblik, for mid round calls hvad der sker på hele banen, finde en løsning, hvis runden går galt eller der sker noget uventet. Derudover forventer mange spillere også at det er IGL's som skal sidde og se demoer og counter sine modspillere samt det er dem som skal lave alle strats. Det bliver en stor mundfuld for folk mens som du som riffel bare kan koncentrere dig om dit aim.

Derudover synes jeg også der er mange folk som også forventer at deres IGL til at skyde en hel masse, men hvis IGL'en skal lave alt det andet også er der sgu ikke nok timer i døgnet til også at sidde og træne aim HVER dag i flere timer.

Det føler jeg er lidt de problemer der er omkring IGL rollen pt.
#3(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 16:12
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kæmpe indspark i debatten!
#4(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 16:16
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
100% enig, men jeg tror også der er en udfordring i at mange IGLs ikke har lyst til/stoler nok på medspillere til at uddelegere nogen opgaver.

Feks kunne man jo sagtens dele anti stratting ud eller få folk til at lave taktikker, men hvis man er bange for det ikke bliver lavet ordentligt bliver det pludselig en meget stor opgave at stå med alene :)
#5(Med 2 svar)
2. marts 2022 kl. 17:21
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt enig i det du skriver. Jeg har også altid har tilgangen at stratbooken laves sammen som et hold og ikke bare af træner eller igl. Vi skal være fælles om at bygge den op, så alle også er glade for de strats der køres og ikke ender med ikke at tro på dem. Man husker også strats meget bedre når man har været med til at lave den selv i stedet for bare at få at vide, gør det her.

Angående mid rounds, så er det alles ansvar at give info om hvad modstanderne laver og komme med ideer til hvad man som hold kan gøre for at få en åbning. Ikke fordi folk skal komme med en hel strat selv, men en ide om noget map control eller et peak er nok til at igl kan tage over der fra og bygge et midround call op ud fra den ide.

Hele holdet skal bidrage og tage ansvar. Det ikke fair at en person skal lægge 30 timer om ugen uden for serveren, men alle andre måske bruger 5.
#6(Med 1 svar)
2. marts 2022 kl. 17:29
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"Hele holdet skal bidrage og tage ansvar. Det ikke fair at en person skal lægge 30 timer om ugen uden for serveren, men alle andre måske bruger 5."

Jeg er helt enig men det er netop det sidste du skriver, som jeg personligt meget sjældent føler bliver overholdt af spillere, men det kan jeg selvfølgelig kun sige ud fra egen erfaring.
#7(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 17:33
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jep oplever det alt for tit på hold, desværre. Man er bare nød til at tage snakken inden man går i gang som hold at pracce rigtigt. Forventnings afstemning er det aller vigtigste på et hold og der er bare virkelig få hold som virkelig tager sådan en snak inden.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.