IceBerg virkede afslappet efter dagens sejr.

Tricked forsvarer førstepladsen

Der var ingen overraskelser i aftenens POWER Liga kampe. Tricked lægger afstand til DREAM.gg, mens MASONIC stadig kan nå topholdet.

Der var ikke mange hold, der skulle på banen i dag, men til gengæld fik vi alle tre tophold i aktion.

DREAM.gg lagde ud med at tage en sikker sejr over Linx Legacy. Spillet så godt ud for DREAM, hvilket fik casterne til at tro på, at de godt kunne gå hen og spille lige op mod Tricked, der ikke har set lige så overbevisende ud på det seneste.

Havde DREAM.gg vundet over Tricked, så kunne vi have tre hold á point på førstepladsen efter dagens spillerunde.

Men sådan ville vaskebjørnene det ikke. De viste endnu engang, at de lige er niveauet over de fleste hold i ligaen og hev en sikker sejr hjem på Overpass 16-9.

POWER Ligaens andet tophold, MASONIC, stod overfor bundholdet AGF. Det var derfor en pligtsejr, som MASONIC også kunne sikre uden det store besvær mod århusianerne.

MASONIC er nu det eneste hold i ligaen, der kan nå op på siden af Tricked med 14 kampe spillet.

Aftenens sidste kamp stod mellem Beta House og Uppercuthummerklo. Beta House ligger på sidstepladsen i 4. division C, og der var derfor ikke spået dem gode chancer mod hummerkloen, der indtager fjerdepladsen.

Beta House jagter stadig deres første sejr i ligaen, og det var derfor et ekstra sultent mandskab, der mødte op på serveren.

De spillede lige op med Uppercuthummerklo langt hen ad vejen på Nuke, ja de udvekslede endda en tabt runde til USP-pistoler uden kevlar hver.

De to runder, hvor vores castere Quintin og fr0slev må ryste lidt på hovedet, kan ses herunder.

Til sidst kunne Uppercuthummerklo alligevel lukke kampen 16-13 efter et par succesfulde retakes.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.