CS2 ER LANDET
LIVE

Dust2.dk starter undersøgelse af spillere: Atlantics kampe rykkes

På baggrund af flere klager sendt til Dust2.dk, starter vi nu en undersøgelse.

Efter at have modtaget flere officielle klager over tre Atlantic-spillere, bliver der nu åbnet en undersøgelse af spillerne.

Det drejer sig om spillerne Skejs, Hartvig og Umdu, som har været omdrejningspunktet på blandt andet Twitter på det seneste.

Der er offentligt blevet sendt en række anklager afsted mod de tre spillere, men det er på baggrund af de officielle klager, som Dust2.dk har modtaget via email, at vi nu vælger at starte en undersøgelse.

For at give både vores team, Atlantic og modstanderne ro, er Atlantics kampe i uge 9 suspenderet.

Vi er allerede i gang med at indsamle relevant materiale, men hvis du ligger inde med noget materiale eller viden, opfordrer vi til, at du sender det til [email protected].

Vi behandler alle henvendelser med største anonymitet, så du skal ikke frygte, at dit navn kommer videre.

Vi vil dog gerne gøre en ting meget klart.

En undersøgelse er ikke ensbetydende med, at en person er skyldig!

Vi har haft flere sager gennem årene, og vi behandler dem med højeste seriøsitet og afsætter en stor mængde ressourcer for at komme til bunds i sagerne.

Det er meget, meget vigtigt, at uskyldige ikke bliver dømt, bare fordi communitiet har fundet nogle klips med suspekte ting i.

Der er i dag flere danske topspillere, som har været igennem møllen, hvor alle var sikre på, at de snød. Det gjorde de ikke, og vi beder derfor alle om lige at tænke sig om en ekstra gang, inden de udbasunerer anklager mod andre offentligt.

Vi må ikke banne uskyldige - det er totalt ødelæggende!

Undersøgelsen går nu i gang, og vi har ikke yderligere vedrørende sagen for nu.

#3(Med 3 svar)
25. februar 2022 kl. 14:47
z1mZe
Har jeg boet under en sten indtil for nyligt, eller er det først for alvor boomet efter deres skifte til Atlantic? Jeg er også lidt interesseret i hvad de regner med at finde og hvordan de har tænkt sig at gøre det :D
#9(Med 2 svar)
25. februar 2022 kl. 15:30
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Altså hans stats i sera var ligeledes, hvis man kigger på hartvig. gyazo.com/71bc6d138a1e5ed14cee660ebfe22a73

jeg skal ikke gøre min dommer på om der er snyd eller ej. fordi for mange gange bliver cheat kortet trukket, når "nye" folk kommer frem, det er pisse synd.

Jeg vil igen påpege at jeg IKKE vil påstå der er snyd eller ej. og når alt kommer til alt, så er der mange vilde ting i en kamp, hvor man kan sige det her virker for godt til at være sandt.

Det ikke en sjov ting dust2 ej heller skal sidde med, nu fordi tager de forkert valg ja. siger sig selv.
#22(Med 1 svar)
27. februar 2022 kl. 12:31
z1mZe
Det er rigtig han spillede også godt i sera, men synes at denne her "heksejagt" er startet siden hans skifte til Atlantic. Hvor han nu blandt andet spiller med Skejs og Umdu som hvis også har fået noget lidt mildere beskyldninger.

Jeg kan simpelthen bare ikke forstå hvorfor der ikke er anticheat i ligaen og evt også 1. div. Jeg tænker da at det som minimum hvis ikke fjerne sådanne situationer, så give et mere professionelt billede ud af til og give færre lyst til at leje med ilden.

Hartvig er jo pt i en situation lignende den Nixen var i, hvor folk kaster med mudder og finder slomo-klips der ligner noget flusha har lavet, men uden belæg for noget. Hvis Dust2 kommer til en konklusion der hedder at Hartvig ikke må spille kan de vel ikke sige at han snyder, da det er en eller flere der har vurderet det (da man ikke kan få det bekræftet vha. ac). De kan vel højest sige at grundet en meget suspekt spillestil er han udelukket, da man som nævnt ikke har noget 100% bevis (Software på computeren, eventuelt andet evidens i form af udtagelser fra ham eller hold kammerater der 100% exposer ham). Så de kan vel ikke stemple ham som cheater uden noget konkret?
#23(Med 0 svar)
27. februar 2022 kl. 16:15
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Enig, heksejagten har også taget til i en så usmagelig stor grad at det er pinligt. Folk har dømt dem på forhånd uden grundlag, ingen af videoerne har indtil videre vist noget definitivt som garanterer. Men "folkedomstolen" har dømt og dust2 bliver nærmest gjort til højesteret i den her sag uden mulighed for at gøre andet end enten lade dem fortsætte i ligaen eller smide dem ud. Mere har de ikke hjemmel til.

Hvis du går over rødt, så får du en bøde som du kan vælge at anke. Her er der ingen at anke til eller nogen form for retningslinjer.

Det er samme ustruktureret system som bidrager til mange sviner de 3 drenge til samt deres 2 holdkammerater og en organisation. Det mest ynkelige er den menneskelige natur som bagefter vil vise sig i den følgende form, at dem som har svinet dem til, hvis de bliver "erklæret" uskyldige af dust2 vil fortsætte deres hetz fordi de ændrer ikke mening samtidig med at man på ingen måder kan forvente undskyldninger, tilkendegivelser, rettelser eller beklagelser over den heksejagt som de har været en del af.
#7(Med 1 svar)
25. februar 2022 kl. 15:03
Lynet
Hvad kan det være siden i starter en undersøgelse?
Ren nysgerrighed
#10(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 15:51
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er det de ikke ved - derfor de laver en undersøgelse.
#8(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 15:23
zarnix
Jeg husker tidligere at have spillet en faceit med hartvig hvor alle beskyldte ham for snyd. Eller kaldte hans præstation for (livs). Men med kun 996 kampe på faceit og en rank som nr 56. i dk. og ung profil fra 2020 virker det da lidt suspekt at der er anklager på ham.
#11(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 15:56
DH_JanLund
Haha. Det var på tide :) Ses umdu :)
#12(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 17:09
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Okay, så 5 kommentarer slettet gætter jeg på? Folk bør lære at slappe lidt mere af, hvis de har snydt så har vi nogle admins her fra dust2 som nok nemt kan opspore det og ros til jer for at tage det ansvar. Kan godt forstå det pres, for man har heller ikke lyst til at ødelægge lovende unge talenters karriere muligheder med falske beskyldninger og/eller domme.
#13(Med 7 svar)
25. februar 2022 kl. 17:20
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg glæder mig til den dag, der bliver mere interesse for anti-cheat eller ligaen vælger at investere i det. For tror bare tanken om der er noget anti-cheat vil skræmme nogle væk fra at guffe. Det er mange forskellige personer i ligaen alle kan lave nye accounts til hver en tid og tænker man kan ikke adminstrere alle ligaerne samt POV's for at sikre der ikke er snyd indvolveret.
Så det handler vel også om man som liga vil garantere, at der ikke er tolerance for snyd i ens liga, men kan forstille mig det svært at gøre alle tilfredse med præmiepuljer servers, ingen problemer osv. kæmpe respekt for alle dem som bruger alt den tid som de gør på ligaen og prøver gøre alt så clean som muligt. Håber dog en dag man får noget anticheat når der bliver spillet for så mange penge som der gør.

- Peace out Gilborg
#14(Med 6 svar)
25. februar 2022 kl. 19:00
Kristja
Tbh det ville være pænt nemt at snyde i Powerligaen grundet ingen AC...

Forstår ikke, at det ikke køre på Faceits platform. Der skal man trods at investere en heftig sum penge, for at kunne snyde. Det ved jeg ikke om youngsters har råd til :)
#15(Med 1 svar)
25. februar 2022 kl. 19:01
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så vidt jeg er informeret, "FÅR" man ikke bare lov til at bruge deres anti-cheat desværre.
#16(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 19:03
Kristja
Det er sandt! Men når de har deres dust2 hub, så ville det jo være oplagt :)
#17(Med 3 svar)
25. februar 2022 kl. 19:07
9ne
Tror det bedste ville en custom kodet anti cheat, kun til Powerligaen. Evt gør så den “selvdestruerer” så den ikke kan “debugges” af folk som koder snyd + gøre så alle programmer som f.eks. Ollydbg og lign. bliver fanget instant hvis det åbnes imens den kører.

Også custom kodet anti cheat til hvis nogle kampe spilles på lan/offline.
#19(Med 2 svar)
25. februar 2022 kl. 22:16
TheAndrew
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Dette ville helt enormt dyrt for Dust2, det er der slet ikke budget til. Det vil koste mange tusinder bare at komme igang med en AC som er avanceret nok. Derudover skal den jo vedligholdes med udviklingen af snyd.

Tror den bedste mulighed er en aftale med fx Faceit, men er, som flere skriver, ikke skriver på at de vil det.
#20(Med 0 svar)
26. februar 2022 kl. 11:52
9ne
Ja det er selvfølgelig rigtigt. Jeg burde have uddybet lidt mere end jeg gjorde, for det er netop ikke særlig realistisk, men mest af alt bare ønsketænkning.

Aftale med Faceit langt mere realistisk, man kan da håbe det er noget som der sker i fremtiden.
Kunne godt forestille mig at det er emne som Dust2 er meget obs på, netop fordi at det er så vigtigt at have en ‘clean’ liga og community.
#21(Med 0 svar)
26. februar 2022 kl. 13:58
killshotzz
Altså dyrt er nok en ting, men jeg har været med til at kode denne anti-cheat og andre som vi brugte hos TFrag Community - forums.alliedmods.net/showthread.php?t=321480

Den kan endda encryptes, så den ikke kan pilles ved efterfølgende, og derved kan den låses for ændringer og snyd. Virkede perfekt, indtil vi fik custom kodet en til vores servere med Tag, Discord report system osv.

Bare for at sige det er altså til at få ordnet, hvis man nu gider bruge kontakter/informations søgning.
#18(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 20:13
Thorbek
Dette her er et følsomt emne, ikke mindst for de orgs der har haft med disse unge mennesker at gøre, men ikke mindst for spillerne selv. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over nogen, eller noget, men håber der bliver taget hånd om dette her. Er der ikke tale om snyd, ja så skylder en del nok lige at undskylde de unge mennesker, men er der snyd, ja så må der være tale om en straf af en eller anden kaliber, som kan mærkes.
Det handler vel i bund og grund om, at dust2 jo køre en virksomhed, som ikke kan have disse rygter/mistanker i forhold til hele deres koncept med sponsor osv. Samtidig er der også et ansvar over for de orgs der ligger tid i penge i dette her, og ikke mindst alle de spiller der hver eneste dag kæmper en kamp om at komme gennem det lille nåleøje for at komme til tops.

Men som sagt jeg skal ikke være dommer i dette her, men håber på en retfærdig handling og sagsgang!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.