CS2 ER LANDET
LIVE
POWER Ligaen fortsætter mandag aften.

Gør rent bord efter udskiftninger

Atlantic havde en imponerende aften.

Mandag aften gik det igen løs i POWER Ligaen, og her imponerede det nye Atlantic-mandskab.

Inden kampene havde Atlantic lavet hele tre udskiftninger, hvor Hartvig, Umdu og Skejs var røget ind i varmen, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Fra de første minutter for Atlantic viste de tre spillere nemlig et højt niveau, og det sikrede Atlantic point. Først var det HeroC1ty, som måtte bukke under for Hartvig og co. i en 12-16-nederlag, inden også Astralis Talent tabte. Sidstnævnte fik da slet heller ikke et ben til jorden, da Hartvig smadrede dem og med en rating på 2,17 skød Atlantic til en 16-2-sejr.

Modsat Atlantics imponerende resultater havde Linx Legacy en hård mandag aften. oJays tropper tabte nemlig begge kampe, da Tricked og HeroC1ty var for stærke.

Det betyder samtidig, at Linx Legacy glippede muligheden for at spille sig længere op i tabellen, hvorfor holdet risikerer at ryge ud af top 6, hvis Brøndby henter point i næste runde.

Sådan ser stillingen ud efter mandagens opgør:

#1(Med 0 svar)
23. februar 2022 kl. 18:41
leandr
De har også hentet 3 cheatere, så det er på en ret billig baggrund :D Umdu der sidder med decideret ban-evasion ban på hans faceit account og spiller officielle fra en anden account, hartvig der har utallige suspicious clips fra både dust2 ligaen men også andet, skejs der har flere smurfs banned også. Lidt latterligt de får lov at spille, og endnu mere latterligt en org som atlatic vil have 3 så kendte snydere med i deres org :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.