rizc vil fremover være at finde i en ny rolle.

Ny sportsdirektør

Med ønsket om at styrke den sportslige ledelse, ansætter Tricked nu ny sportsdirektør.

Tricked ansætter rizc som ny sportsdirektør i organisationen.

Det annoncerer organisationen på Twitter.

rizc er et kendt ansigt på den danske Counter-Strike-både af spillere, men også af Zulu-seere, der har haft ham som kommentator på TV-kanalen i det sidste lange stykke tid.

Nu skal han indtage en helt ny rolle som sportsdirektør i Tricked, der opgraderer staben.

Administrerende direktør i Tricked Esport, Morten Høj Jensen, bifalder den nytilkomne sportsdirektør med følgende ord i et statement på organisationens hjemmeside:

Det er fedt, at vi har kunne tiltrække en person som Niels. Han er en mand med kæmpe erfaring inden for esport, og på mange områder matcher han mine tanker omkring det sportslige én til én.

Også hovedpersonen selv glæder sig til de nye udfordringer:

Jeg er super glad for at kunne annoncere starten på min "nye" karriere i esport i dag og især i samarbejde med en klub som Tricked, som jeg både er medejer af og kender qua mit arbejde her i 2021. Tricked er på et rigtigt interessant niveau - både som professionel klub - men også som virksomhed i esportbranchen.

Tricked har været en fast aktør i dansk esport så længe, man kan huske, og nu håber Morten Høj Jensen, at man med en opgradering af staben kan bygge videre på det renommé:

Vi er en lille klub budgetmæssigt, men stor klub resultatmæssigt. Der er ikke mange klubber, som kan måle sig med vores sportslige succes hen over årene, og det har skabt nogle stolte traditioner og høje ambitioner. Dem glæder jeg mig til at se Niels bygge videre på.

Tricked-holdkortet består fortsat af:

  • Danmark kwezz

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark kiR

  • Danmark larsen

#1(Med 0 svar)
11. februar 2022 kl. 21:19
Thorbek
Det kan kun blive brand varmt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.