Inspire (i midten) og resten af HeroC1ty skal i ilden tre gange mandag aften.

HeroC1ty vil bygge videre på godkendt sæsonstart

Dust2.dk har fået en snak med HeroC1tys IGL forud for aftenens kampe i POWER Ligaen.

Mandag skal holdene i POWER Ligaen igen i ilden, og der er ni kampe på programmet mandag aften.

Mens toppen af rækken er ved at konsolidere sig med Tricked, MASONIC og LosReyes i front, så er det anderledes åbent i bunden af tabellen og omkring den eftertragtede top 6, der giver adgang til slutspillet.

Et af holdene, der befinder sig her, er HeroC1ty, der før mandagens kampe ligger på en 7. plads med ni point og dermed er nærmeste forfølger til slutspilsplaceringerne.

Og de tre sejre indtil videre i sæsonen er da også godkendt, hvis man spørger holdets IGL, Inspire.

Jeg synes det har været en god sæsonstart. Vi har spillet 7 ud af 8 udebanekampe, og vi har fået 3 sejre med. Det synes jeg er ganske udmærket.

Det er altid svært at starte godt ud når man er et helt nyt hold, med 5 spillere der stort set ikke har spillet med hinanden, og det hele lige skal spille, siger han.

HeroC1ty blev præsenteret i begyndelsen af året med Zanto, FakeZ og Andie, der kom til mandskabet, som i forvejen talte ANSG1 og Inspire. Og selvom det har været nyt, så glæder IGL'en sig over den sammensætning, der er på holdet lige nu.

Jeg vil gerne rose alle på holdet. Alle arbejder for det og vil det hele super meget, og jeg synes, vi passer rigtig godt på det personlige plan, så det gør det lidt nemmere både at pracce, men også at holde tungen lige i munden, selvom vi er bagud, siger Inspire.

Ikke ændret målsætning

De tre sejre er kommet mod henholdsvis AGF, CEPTER BITSKINS samt Sera Esport, der alle tre ligger bag HeroC1ty i tabellen.

Målsætningen før sæsonen var netop at ligge der, hvor HeroC1ty ligger nu, men Inspire lægger da heller ikke skjul på, at de i HeroC1ty-lejren har tænkt tanken om slutspil.

Slutspillet føles lige pludselig ikke så langt væk alligevel. Vi ligger på en 7. plads og er trepoint fra en top 6-placering, som det er nu, så derfor er slutspillet da selvfølgelig en tanke der har strejfet os alle.

Men vi ved også godt, at den primære målsætning er overlevelse, så andre tanker skal vi have kørt væk fra hjernen, før vi går ind til de næste kampe, og bare fokusere på at bevise vores niveau på serveren i stedet.

Så starten har ikke givet anledning til at ændre i målsætningen?

Som sagt har vi øjnet slutspillet, men der er ikke en ændring i målsætningen, nej. Vi spiller vores spil og ser, hvor det bringer os for nu, lyder det fra Inspire, der tilføjer:

Jeg vil gerne rose alle på holdet. Alle arbejder for det og vil det hele super meget, og jeg synes, vi passer rigtig godt på det personlige plan, så det gør det lidt nemmere både at pracce, men også at holde tungen lige i munden, selvom vi er bagud, siger han.

Mandag aften møder HeroC1ty DREAM, Brøndby og MASONIC. Og særligt den sidste kamp bliver en prøvelse, mener Inspire.

MASONIC har set stærke ud i den her sæson, og de har vist, at de hører til i toppen af ligaen. Jeg forventer nogle tætte opgør, men jeg tror, vi overrasker på den gode måde i aften, siger han.

Kampen mod DREAM samt kampen mod MASONIC kan ses på Dust2tv på Twitch.

Hele kampprogrammet kan ses i denne nyhed:

HeroC1ty består af:

  • Danmark Andie

  • Danmark FakeZ

  • Danmark Zanto

  • Danmark ANSG1

  • Danmark Inspire

  • Danmark Sonny (coach)

HeroC1ty spiller følgende kampe mandag aften:

  • 18:00 - HeroC1ty vs. DREAM (TV)

  • 19:00 - Brøndby vs. HeroC1ty

  • 22:00 - HeroC1ty vs. MASONIC (TV)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.