Sera Esportoutfit skal i ilden to gange tirsdag aften.

"Nu må vi se om gymnasie-CS kan noget"

Der er dømt topbrag i 1. division tirsdag aften.

Tirsdag aften fortsætter POWER Ligaen 1. division, hvor den slap sidste uge, og denne mandag er der meget at se frem til.

Spillerunden byder nemlig på et vaskeægte topbrag, når FG.Sharkgaming tager imod Sera Esportoutfit, som endnu er ubesejrede.

De to mandskaber befinder sig på tredje- og fjerdepladsen inden runden med henholdsvis 18 point ud af 21 mulige og 15 ud af 15 mulige, hvilket virkelig giver noget at se frem til.

Hos Sera Esportoutfit er der dog ingen frygt at spore, og holdets IGL, Boring, er da også sikker på, at de nok skal komme sejrrigt ud af kampen.

Jeg forventer, at kampen går vores vej mod FG.Sharkgaming. Nu har de jo tabt en kamp og spillet tæt mod Bricksports og IGNITE, hvor vi er ubesejrede på nuværende tidspunkt.

Nu må vi se om gymnasie-CS kan noget, eller om det bare bliver a walk in the park.

Senere møder vi forsinket5, og her bør der ikke være nogen problemer, da de selv i sidste sæson var på vej mod nedrykning til 2. division.

Aftenen byder senere hen på en kamp mod forsinket5, som ikke just har fået den perfekte start på sæsonen med 12 point efter syv kampe, men i sidste spillerunde slog de topholdet fra ESIMED Esports, hvorfor de også kan skyde igen.

Vigtige point at hente

Mens Sera Esportoutfit kan sikre sig vigtige point i kampen om oprykning, så er der også sejre at hente for andre mandskaber i divisionen.

Aab Akademi har tre opgør på programmet tirsdag, mens Campus Vejle * Instinct har to vigtige kampe, som skal spilles.

FG.Sharkgaming skal også i kamp senere på aftenen efter mødet med Sera Esportoutfit, når forsinket5 skal forsøge at stjæle point fra endnu et tophold.

Tirsdag aften på streamen kan du se følgende kampe:

18:00 - Linx Legacy vs. LosReyes (POWER Ligaen)
19:00 - LosReyes vs. CEPTER BITSKINS (POWER Ligaen)
20:00 - Bricksports vs. Campus Vejle * Instinct (1. division)
21:00 - Sera Esport vs. Tricked (POWER Ligaen)
22:00 - forsinket5 vs. FG.Sharkgaming (1. division)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.