MASONIC Academy er startet stærkt ud.

Efter drømmestart: "Det er først i den sidste kamp, vi har fået styr på spillet"

Det er blevet til en sand drømmestart i 2. Division for MASONIC Academy og deres nyeste tilføjelser.

Otte sejre ud af otte mulige.

Sådan lyder starten i 2. Division for MASONIC Academys to nyeste tilføjelser logz og Bear, som altså har fået en sand drømmestart.

På papiret ser alt derfor fantastisk ud for akademiholdet, men spørger man Bear, hvordan starten på 2. Division har været, så har spillet stadig haltet.

Man kan godt kalde det en fænomenal start pointmæssigt, eftersom vi har vundet alle kampene indtil videre, men vil jeg mene, at vi har spillet mange af kampene tættere, end vi burde. Det er faktisk først i den sidste kamp, at vi har fået styr på spillet og vundet stort.

Dejligt at være tilbage

Bear blev annonceret som MASONIC Academys nyeste mand tilbage i starten af januar, hvor han blev hentet ind på en prøveperiode, som han afslører gælder frem til sæsonens afslutning.

Selvom, at han derfor ikke er sikret en plads i fremtiden, så har fokusset ikke været på at vise sig individuelt, fortæller han til Dust2.dk.

Idet prøveperioden er så lang, som den er, har jeg ikke følt mig presset til at skulle levere individuelt, men jeg har i stedet set på det store billede i form af udviklingen som hold, som gerne senere hen skulle afspejle sig i resultaterne.

Den lange bane er det vigtige for MASONIC-holdet, som altså ikke har spillet sammen i specielt lang tid.

Opstarten har da heller ikke været helt uden udfordringer, men Bear ser alligevel tilbage på den første tid med stor glæde.

Mine første uger har været helt fantastiske - både humøret og niveauet er højt, og det er dejligt igen at spille med nogle, der er klar på at udvikle sig som hold. Vi er dog stadig et relativt nyt hold, hvilket også har givet sine udfordringer, da jeg lige har skullet finde min plads på holdet.

Det er tydeligt at mærke, at tilgangen til Counter-Strike er helt anderledes i MASONIC, og det er enormt positivt. Man kan sagtens mærke, at baglandet er i orden, da der er meget fokus på at behandle hinanden godt og at have et godt fællesskab indbyrdes på holdet, samtidig med at man udvikler sig som spillere.

MASONIC Academy er i øjeblikket 8-0 i 2. Division B, hvor de altså ligger lunt i svinget i forhold til oprykning.

Holdet består af:

  • Danmark Dengzoe

  • Danmark logz

  • Danmark DemoN

  • Danmark tOPZ

  • Danmark Bear (På prøve)

Næste kamp i 2. Division er tirsdag den 8. februar, når SERA * WIWIHOSTING og goatgang venter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.