Skifter spor

TOBIZ er en velkendt spiller på den danske CS-scene, men nu skifter han spor. Fremover vil han være coach eller analytiker.

TOBIZ skifter spor.

Det meldte han mandag aften i en Twitlonger.

Efter en lang karriere på den danske scene, hvor han nåede at bogføre 230 maps på HLTV, har han nu besluttet sig for, at han fremover vil være enten coach eller analytiker.

Den 26-årige spiller tørnede senest ud for CEPTER BITSKINS, hvor han dog forlod mandskabet i august 2021, fordi han skulle være far.

TOBIZ er blandt andet kendt for hans tid i organisationer som Singularity, Alpha og CEPTER BITSKINS, men nu skal der ske noget nyt på karrierefronten, melder hovedpersonen selv.

Om beslutningen skriver TOBIZ selv:

Siden min karriere som spiller er ovre (med mindre..), er det næste naturlige trin for mig at begynde at coache eller analysere for et hold. I løbet af min karriere har jeg primært spillet som IGL eller support-spiller, fordi det var dét, der var brug for.

Selvom han er stolt over karrieren, er han dog ikke færdig endnu:

Jeg er stolt over, hvad jeg har opnået i min tid som spiller, men jeg er ikke tilfreds endnu, da jeg ved, at jeg stadig har en masse at tilbyde.

Med en bachelor i uddannelsesvidenskab, mange års erfaring med Counter-Strike og stærke analyseevner håber hovedpersonen, at han nu kan gøre sig gældende i en ny rolle.

#1(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 14:54
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
jeg har hørt en lille fugl synge om, at der er et hold, der går og leder efter en analytiker.
#2(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 15:41
casle
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Alt for tidligt, der var stadig mange gode år i ham. Når det er sagt, skal han nok blive en succes hvis nogen tør give ham chancen.
#3(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 16:00
blaqCSGO
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det har altid været en fornøjelse at spille med TOBIZ. Meget klar i tale og en solid spiller / holdkammerat da han hjalp MASONIC i en kort periode.

Der er meget at give af.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.