Tricked fortsætter sejrsstimen.

Overtid og afklapsning i POWER Ligaen

Der begynder at danne sig en top og bund i POWER Ligaen. Tricked er stadig ubesejret, mens Sera Esport har første sejr til gode.

Da aftenens kampe i POWER Ligaen begyndte, så det ud til at blive en lang aften.

De tre første kampe skulle nemlig alle i overtime, før der kunne findes en vinder.

Det var DREAM.gg, der kunne sætte de første tre point ind på tavlen med en 19-16 sejr over CEPTER BITSKINS, selvom Tauson var mødt brandvarm op.

Om det var det, der slog CEPTER fuldstændig ud vides ikke, men de fik ikke et ben til jorden i deres næste to kampe, hvor de tabte 16-4 til MASONIC og 16-5 til Astralis Talent. Der var således ikke meget at løfte scepteret for.

Opgøret mellem to af ligaens favoritter, MASONIC og Tricked, blev også en brag af en kamp. Her skulle den i dobbelt-OT, før Tricked endelig kunne ånde lettet op og sige gg. Vaskebjørnene har stadig ikke afgivet point i denne sæson af POWER Ligaen.

Både Astralis Talent og Linx Legacy vandt begge deres kampe i aften, og de kunne derfor lægge seks point til i den samlede score. Astralis Talent klatrer dermed op på andenpladsen i ligaen.

Tre hold ligger á point lige under Astralis Talent, og det er værd at bemærke, at de alle har spillet færre kampe end talenterne.
LosReyes, MASONIC og Linx Legacy får muligheden for at overhale Astralis Talent i morgen, da fessor og co. ikke har nogen Liga-kampe på programmet før næste uge.

I bunden af POWER Ligaen ligger Sera Esport, der stadig ikke har fået point på tavlen. Lige over dem er der fire hold med tre point.

AGF Esport og HeroC1ty kan ærgre sig over, at de ikke fik lagt en lille afstand til bunden i dag, da de begge spillede utrolig tætte opgør mod ligaens top.

HeroC1ty tabte i anden overtime til Linx Legacy, mens AGF Esport var lige ved selv at skulle i overtid mod LosReyes i en kamp på Nuke, der endte 16-14.

Hvis du ikke kan få nok af Danmarks øverste liga, så er du heldig, for der er nemlig hele fem kampe på programmet igen i morgen, der bl.a. byder på LosReyes mod MASONIC.

De vil blive spillet samtidig med kampe i 1. division, så der er rig mulighed for at se lidt af hvert, når dust2.dk's kommentatorer tænder for streamen i morgen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.