Snappi står i spidsen for ENCEs førstehold.

Lancerer akademiprojekt

Endnu en organisation gør klar til at lave et akademihold.

ENCE hopper med på bølgen og vil forsøge sig med et akademihold.

Det skriver organisationen på sin hjemmeside.

Den finske organisation skriver i artiklen, at fokusset vil være på finske spillere, men at fremtiden også er åben for talenter fra andre lande.

Sidste år, da vi skulle genopbygge vores Counter-Strike-hold, indså vi hurtigt, at vi ikke havde mulighed for at lave et finsk hold, der kunne tage os til det nødvendige niveau for at være et ESL Pro League partnerhold. At bygge et akademiprojekt har været et mål i lang tid, hvor vi håber på en dag at kunne producere talenter til vores førstehold. Efter en succesfuld overgangsperiode til et internationalt førstehold i 2021 er vi nu klar til at starte et akademiprojekt med vores eksisterende infrastruktur, fortæller ENCEs CEO.

Med annonceringen slutter ENCE sig altså til organisationer som Astralis, MIBR, MOUZ og mange flere, som alle også har akademihold.

ENCEs akademihold er dog ikke helt klar endnu. Organisationens satsning er fortsat i sin spæde start, og i øjeblikket er ENCE i fuld gang med at rekruttere den person, som skal lede projektet.

Målet er at skyde projektet i gang for alvor i det første kvartal af 2022, skriver ENCE i forbindelse med annonceringen.

#1(Med 0 svar)
20. januar 2022 kl. 22:01
DOMINA7HOR
Idéen om seksmandshold er efterhånden erstattet af førstehold og akademi-hold. Hvor et hold så i sidste ende, reelt set, har 10 mand til rådighed. Så måske ramte Astralis alligevel ikke helt ved siden af.
#2(Med 0 svar)
20. januar 2022 kl. 23:57
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Gad vide om Heroic tænker i de baner :/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.