Jmoments er færdig i Tricked. (Foto: Tricked)

Smidt på porten i Tricked: "Det kom lidt ud af det blå"

Tricked har valgt at ophøre samarbejdet med assistenttræneren Jmoments.

Jmoments er officielt færdig som assistenttræner hos Tricked. Det melder den danske organisation mandag.

Under sine knap fire måneder hos Tricked fungerede Jmoments hovedsageligt som analyst og løftede opgaven med at udarbejde antistrats, men var grundlæggende forvirret over hans rolle på holdet.

Jeg har igennem hele min periode med Tricked følt, at jeg har kunne bidrage med meget mere, end hvad jeg "fik lov til". Jeg var allermest interesseret i at arbejde med spillerne og selve holdet som coach, og ikke bare anti-strat opgaver som blev kastet i hovedet på mig. Jeg forstår vigtigheden bag analyse arbejde, og det er en ting der følger med jobbet, men det var aldrig intentionen kun at være analyst, skriver Jmoments i en TwitLonger.

Stillingen blev i sidste ende nedlagt, hvilket kom ganske pludseligt for Jmoments der beretter, at han ikke fik nogen advarsel, og han beskriver situationen, der især skyldes dårlig kommunikation mellem ham og holdets headcoach Winspai, som ærgerlig.

Efter fire måneder skulle jeg til en kontraktforhandling, som lige pludselig blev til min sidste dag i Tricked. Hele situationen var lidt ærgerlig, fordi det kom lidt ud af det blå for mig, grundet manglen af kommunikation mellem Winspai og jeg hovedsageligt.

Til slut i sin TwitLonger skriver Jmoments, at han savner at være spiller, og at coachrollen ikke er noget han regner med at forfølge i den nærmeste fremtid.

Tricked afviser kommunikationsfejl

Jmoments' kritik af den interne kommunikation samt fejlet forventningsafstemning er dog ikke noget medejeren Niels 'rizc' Topp genkender.

Har i ikke været skarpe nok på, hvad jobbet reelt bestod i?

Jo, det mener jeg egentlig vi har. Han har været ansat som assistenttræner til Winspai, og de opgaver som der følger til den stilling har selvfølgelig været løse ift. at man skal finde det rigtige fit imellem Head Coach og Assistant Coach. At forventning til opgaverne så måske ikke har været afstemmet perfekt kan være op til Jmoments subjektive holdning, men udfra det, jeg har set fra sidelinjen, så har det været "assistent-agtige" opgaver til assistent-træneren, fortæller rizc til Dust2.dk.

Særligt kommunikationen op til opsigelsen var totalt fraværende ifølge den nu tidligere assistenttræner, hvis kontraktforhandling pludselig blev til hans afskedigelse. Medejeren slår dog fast, at samarbejdet måtte ophøre der, selvom det desværre kom pludseligt.

Jeg tror altid, man vil mene subjektivt at kommunikationen op til en opsigelse er dårlig, men i esport - og især i den "sportslige" del af esport - på det her niveau, så bliver man også nødt til at afslutte et samarbejde, når det er klart, at fittet ikke er der alligevel. I en perfekt verden havde processen været længere, men den luksus havde vi desværre ikke.

rizc fortæller desuden, at Tricked er glade for deres nuværende setup med Winspai i spidsen, og at der ikke er behov for mere taktisk hjælp, hvorfor de ikke har tænkt sig at få en ny assistenttræner ombord.

Tricked består af:

  • Danmark larsen

  • Danmark kwezz

  • Danmark kiR

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark Winspai (Coach)

#1(Med 0 svar)
18. januar 2022 kl. 08:51
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det lyder, for mig, mest af alt som om Jmoments ikke selv har været opmærksom på hvad en Assistentstilling 99% af gangene består i.

At stillingen bliver nedlagt, er vel reelt set OK - ikke at jeg skal forsvare Tricked, jeg kan af gode grunde ikke gå i dybden med hvordan kommunikationen har været, men efter/ inden for 4 mdr. er det også tvivlsomt at organisationen, eller Winspai, ville hive fat i Jmoments og forklare stillingen formodentligt bliver opsagt - på så kort tid, har det nok hele tiden været en test som organisationen så valgte ikke at gå videre med.

Held og lykke til begge parter.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.