Quintin har i mange sæsoner været fast inventar ved mikrofonen i POWER Ligaen.

"Tætte kampe venter"

POWER Ligaens faste kommentator ser frem til en række tætte kampe i aften.

Om få timer tænder dust2tv for streamen, når anden uge i POWER Ligaen skydes i gang.

Du kan som seer godt glæde dig, for ligaens faste kommentator og ekspert har høje forventninger til kampene, som vi viser i aften.

Jeg forventer nogle tætte kampe, fordi POWER Ligaen er garant for, at holdene spiller tæt op med hinanden, starter Quintin og uddyber:

CEPTER BITSKINS viste gode takter i sidste uge, og jeg forventer at de gør det samme denne uge. Astralis Talent kommer fra et godt run i Play-In i WePlay Academy League og bør leve højt på det. AGF og MASONIC bliver måske den tætteste kamp af de fire, men i sidste ende tror jeg, at rutinen fra MASONIC er nok til at give dem sejren. Tricked spiller formidabelt lige nu, og de beviste i dagens Pinnacle-kamp, at deres niveau er der, hvor det skal være.

Første kamp er klokken 18:00, hvor CEPTER BITSKINS møder Sera. Derefter venter der et interessant opgør mellem Astralis Talent og Brøndby.

Det er ikke så mange måneder siden, at det kom frem, at Astralis og Brøndby havde været i dialog om en mulig fusion. Det blev som bekendt ikke til noget, og derfor støder deres respektive hold nu sammen i ligaen.

Astralis Talent er favoritter, men de kommer direkte fra et vigtigt slutspil i Academy League. Quintin forventer dog ikke, at det påvirker Astralis' spil negativt.

Nok har Astralis Talent haft ryggen mod muren og skulle bevise deres værd, og det har de formået at gøre ved at vinde tre dage i streg. Men de har alligevel "kun" spillet én BO3 om dagen, hvilket jo ikke lyder af meget. Så jeg vil umiddelbart ikke mene, at Brøndby skal forvente "tømmermænd". Brøndby skal derimod bare ind og spille deres eget spil, og så gælder det for dem om, at komme godt fra start, så de kan lægge presset på Astralis Talent.

Klokken 21 skal ligaens suveræne førerhold, Tricked, i aktion. Det er dog for tidligt at sige, om Tricked løber med titlen.

Tricked ser voldsomt varme ud. Både i sidste uges kampe, men for den sags skyld også i kampen tidligere i dag. Det er svært at spå om, hvem der ender med at vinde ligaen, men hvis Tricked holder det niveau, som de viser lige nu, får alle holdene det svært, når de skal møde Tricked. Så hvis ikke der kommer et formdyk fra Tricked, bør de være favoritter til titlen.

De to hold fra 4. Division C, Beta House og Uppercuthummerklo, får æren af at runde dagens udsendelse af.

Mandag aften på streamen kan du se følgende kampe:

  • 18:00 - CEPTER BITSKINS vs. Sera

  • 19:00 - Astralis Talent vs. Brøndby

  • 20:00 - AGF vs. MASONIC

  • 21:00 - DREAM.gg vs. Tricked

  • 22:00 - Beta House vs. Uppercuthummerklo (4. Division)

#1(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 16:55
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Blev nødt til lige at tjekke uppercuthummerklos logo ud. Blev ikke skuffet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.