daps skal tilbage på serveren.

daps danner nyt hold

daps er ikke færdig endnu. Han har samlet et nyt hold under navnet Orgless. De er rygtet til at blive samlet op af Extra Salt.

Den amerikanske IGL, coach og tidligere Valorant-spiller daps har været ude og hente nogle af de bedste spillere fra NA's subtop.

Det er Swisher og Bwills fra Bad News Bears, Infinite fra Party Astronauts og Minus fra ATK. Sidstnævnte blev udnævnt som EliGE's "bold prediction" i hans top 20 interview.

Holdet går under navnet Orgless mens de aktivt forhandler med organisationer om skrive kontrakter. Spillerne bliver ifølge vores søsterside dust2.us Extra Salt's nye hold efter Complexity køber deres nuværende spillere.

Oprindeligt var tidligere Complexity-spiller RUSH også tiltænkt projektet, men han slutter sig i stedet til Evil Genius og daps har derfor hentet Bwills ind i stedet.

daps har haft en turbulent karriere de sidste par år, hvor han er blevet erstattet som IGL af stanislaw et par gange, både spillet og coachet i Valorant, vendt tilbage til CS:GO som coach for Evil Genius, hvor han her endte med træde ind som IGL i stedet for netop stanislaw.

Nu vil han lede et nyt hold som IGL, og spillermaterialet er da også til at blive et af de bedste hold i NA.

Orgless er:

  • Canada daps

  • USA Swisher

  • USA Bwills

  • USA Minus

  • USA Infinite

  • USA Lucid (coach)

#1(Med 4 svar)
15. januar 2022 kl. 12:16
DOMINA7HOR
Begynder at se lysere ud for NA. Dette kommende Extra Salt-hold. Det kommende Complexity-hold, snart forhenværende Extra Salt. Party Astronauts (har hentet Jonji ind i stedet for Infinite). Bad News Bears (har kig på Swahn og Pluto som erstatninger for Swisher og Bwills). RBG. Og selvfølgelig de to store, Liquid og EG. Det er glædeligt, både for NA og CS scenen generelt.

Hvad dette Orgless-hold, kommende Extra Salt angår, så bliver det interessant at følge. Tror godt de kan gøre sig gældende. Også med de store drenge. Minus er et stort talent. Bwills bringer firepower. Det skal nok blive godt.
#2(Med 3 svar)
15. januar 2022 kl. 19:33
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er det ikke bare tendensen? Når/ hvis så de europæiske hold ødelægger dem igen og igen, så skifter de til Valo eller skifter internt på holdende. Tror ikke på NA mere, ift. globale rankings.
#3(Med 2 svar)
15. januar 2022 kl. 20:58
DOMINA7HOR
Det kan godt være. Og når de så går til Valorant, så ødelægger de europæiske dem også igen og igen (men det er en anden side af sagen :-D). Håber dog NA kan bide sig fast igen. For hele scenens skyld.
#4(Med 1 svar)
17. januar 2022 kl. 19:04
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Haha, jeg elsker også tanken om en mere "delt" dominering fordelt på de forskellige kontinenter - og bevares, NA har da også haft nogle vilde perioder, nu er vi nok bare van til hhv. Astralis, NaVi m.fl. fra EU som har taget teten.

Kender ikke nok til Valorant, for ikke at sige intet, men dejligt at vide EU også ødelægger alt der :D
#5(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 19:07
DOMINA7HOR
EU does it better. Hvad kan jeg sige :-D

NA har trods alt stolte CS-traditioner. Du ved det selv, for du været en del af scenen omkring lige så lang tid som jeg. Dateret tilbage fra de glade CPL-dage. Det er en stor region i CS-øjemed. Store hold, store orgs, store sejre. Selvfølgelig vil jeg for hele CS-scenens skyld gerne se NA have nogle hold med i toppen, ikke mindst Liquid og EG. Og endnu bedre hvis de kommer med lidt overraskelser, så det ikke bare er del hold vi er vant til.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.