Gamble forsvarligt.

Valve vinder sidste søgsmål om skingambling

Den sidste af en lang række sager om skin gambling fra 2016 er blevet afgjort til Valve's fordel. Sagerne omhandlede børn, der handlede med skins på tredjepartssider.

Den 7. januar afgjorde USA's føderale domstol den sidste af en række søgsmål fra 2016 mod Valve - udgiveren af CS:GO.

Den omtalte sag drejede sig om skingambling på tredjepartssider. Sagsøgerne var forældre til børn, der havde brugt forældrenes penge til at købe nøgler og cases og derefter gamblet med handle på skingambling-sider. De mente, at Valve havde faciliteret til ureguleret gambling af CS:GO skins.

Teknikalitet afgør sagen

I sidste ende blev Valve frifundet, da sagsøgerne - altså forældrene - aldrig havde haft en steam bruger, købt nogen Valve spil eller spillet CS:GO.

Det skulle man ikke tro ville tage fem år at finde ud af, men som det er med så mange andre sager, så blev sagens afgørelser appeleret frem og tilbage.

I første omgang blev sagen afvist ved domstolen, da Valve's Terms of Service (ToS) siger, at alle stridigheder skal gå gennem en forligsmand og ikke blive stillet for en dommer. Den havde børnene nok accepteret uden at nærlæse eller for den sags skyld forstå til bunds.

Forligsmanden tog Valve's side, men forældrene appellerede. Så fik de at vide, at selvom børnene havde accepteret ToS, så kunne forældrene stadig bringe sagen for en domstol, da de aldrig havde accepteret ToS.

Hvilket bringer os tilbage til den endelige afgørelse, at forældrene ikke havde et grundlag for søgsmål mod Valve, da de, personligt, aldrig har haft noget med Valve at gøre.

Valve er derfor ikke blevet fundet skyldig i at have haft indflydelse på ureguleret gambling af skins i USA. Undervejs i retssagerne blev Esport betting også lovliggjort i USA, og det tog en del af pusten ud af gamblingsiderne.

#1(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 22:42
Zealc0
Når der er blevet accepteret de har den rette alder er det vel ikke valves problem?

Vel slet heller ikke når det er tredjepartssider. HVORDAN HAR DET TAGET 5 ÅR? aha
#2(Med 1 svar)
15. januar 2022 kl. 08:22
DH_JanLund
Fjollet sag.. men håber da skins en dag bliver fjernet… i det mindste fra turnerings cs… ingen grund til at reklamer for dem overfor børn der bare gerne vil se cs
#3(Med 0 svar)
15. januar 2022 kl. 19:46
RAVN
Hvorfor?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.