malbsMd skal i 2022 trække i 00Nation-trøjen.

00Nation gafler talentfuld TeamOne-spiller

malbsMd bliver den anden bekræftede spiller på 00Nations nye holdkort.

malbsMd er ny mand i 00Nation-trøjen.

Det står klart, efter den norske organisation torsdag har præsenteret den talentfulde guatemalaner, der hentes ind fra TeamOne.

19-årige malbsMd kommer til holdet efter at have imponeret for TeamOne i 2021, hvor han med en gennemsnitsrating på 1.09 har været TeamOnes bedste.

Dermed er 00Nation et skridt nærmere et fuldt lineup forud for 2022's turneringer, der er lige om hjørnet. I begyndelsen af januar blev coldzera præsenteret på holdet, og de seneste rygter går på, at også argentinske try fra 9z er på vej til holdet.

Farvel til brasilianer

Samtidig med tilgangen af malbsMd har 00Nation valgt at skille sig af med trk, der siden oktober har været fast mand i startfemmeren.

trk har statistisk været blandt holdets dårligste både under O PLANO-banneret og senere i 00Nation-trøjen har han været under 1.0 i gennemsnitsrating.

Som nævnt er try også udset en plads på 00Nations 2022-hold.

Men for nu består holdet af følgende spillere:

  • coldzera

  • Guatemala malbsMd

  • leo_drk

  • vsm

  • kNgV-

#1(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 11:43
DOMINA7HOR
Super tilføjelse. Og med malbs og try (som er den næste i køen) får de altså lige to af de største talenter i Syd- og Mellemamerika.

Det er i øvrigt kun coldzera og malbsMd, som er en bekræftet del af holdet indtil videre. Hverken leo_drk, vsm eller kNgV er bekræftet som en del af holdet til 2022.

Kunne faktisk være fedt hvis de også henter MarkE. try (AWP), coldzera (lurker), malbsMd (entry), MarkE (support) og kNgV (IGL) kunne være et fedt voldsomt interessant hold. Og for 00Nation er det et hold der vil give kæmpe genlyd i hele Syd- og Mellemamerika!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.