SandeN tager en pause den næste måneds tid.

SandeN taler ud

Dust2.dk har fået en snak med SandeN, der her fortæller sin version af bruddet med Los Reyes.

Mandag aften blev det annonceret, at SandeN ikke længere er en del af Los Reyes, og nu fortæller den 26-årige spiller nu sin side af sagen. Og det er med blandede følelser, at han nu ikke længere skal tørne ud med resten af det tidligere AaB-hold.

Det gjorde ondt at læse det og på den måde blive kastet under bussen, siger SandeN og tilføjer, at han ikke havde set det komme.

Jeg gav udtryk for, at jeg var lidt nedtrykt, og at jeg gerne ville have, at folk tog ansvar for deres roller, fordi jeg callede meget, nok 40-50% af tiden, men også så jeg kunne fokusere mere på mit eget spil for at blive endnu bedre.

Dagen efter kom der så en besked, hvor de skrev, at de havde snakket sammen, og at jeg ikke var en del af holdet længere, selv om vi skulle have en snak om tingene aftenen inden.

Nyheden om, at han ikke længere er en del af Los Reyes, kom ud mandag aften.

Her skrev alexsomfan på Twitter, at han og resten af holdet har valgt at sige farvel til den 26-årige spiller, der i seneste sæson af POWER Ligaen var blandt de bedste i ligaen og var en stor del af grunden til, at det daværende AaB-mandskab endte i finalen.

Ikke den eneste

Overfor Dust2.dk satte alexsomfan et par ord på beslutningen, og her kom det frem, at der med alexsomfans ord havde "været et par episoder, hvor tingene var gået ret skævt".

Men SandeN er ikke den eneste, der har haft episoder, fortæller han.

Jeg tror, det bunder i, at jeg har beklaget mig. Jeg har aldrig været ondskabsfuld overfor mine teammates, men jeg har altid sagt tingene lige ud, siger SandeN og tilføjer:

Jeg har helt sikkert også mine dårlige sider i form af at blive frustreret og så videre, men jeg er helt klart ikke den eneste, der har haft episoder, hvor tingene er gået skævt. Jeg gjorde også en stor ting ud af på dag 1, at vi skal kunne snakke pænt og respektfuldt, men ærligt om tingene.

Jeg synes, det er nemt at lægge ansvaret fra sig ved at dække sig ind under, at jeg har et ry for at være toxic. Jeg er ikke fejlfri, men det var der ingen, der var, siger den 26-årige spiller.

Det er ikke første gang, SandeN fortæller om sit temperament. Efter finalenederlaget i POWER Ligaen i december, fortalte SandeN til Dust2.dk, at han fra tid til anden kunne være lidt toxic. Og at frustrationerne af og til kammede over.

Hvis der var et hul i vejen

Det er dog også en lettet SandeN, der overfor Dust2.dk fortæller sin side af sagen.

Efter jeg lige havde sunket beskeden, så var det faktisk en lettelse at ryge af holdet, siger han.

Hvorfor?

Jeg kunne mærke, jeg havde for mange arbejdsopgaver. Jeg har callet meget af tiden, og jeg kunne mærke, at jeg var træt af, at jeg følte, jeg skulle gøre det hele.

Jeg snakkede også med Alex (alexsomfan, red.) om, hvordan det skulle fungere rollerne imellem, så vi hver især kunne udfylde vores roller, og så jeg ikke stod med byrden med at gøre os bedre og presse os fremad alene, hvilket var endnu sværere, når man var nedtrykt.

Så manglede det ekstra overskud også, så jeg kunne fokusere mere på min performance til holdets bedste, siger han.

Hver til sit

En af de ting han var utilfreds med ved tiden med sit nu tidligere hold var det manglende initiativ.

Jeg følte lidt, at hver gang der var et hul i vejen, var jeg den, der gik ud og lagde en planke, så vi kunne komme videre. Så der manglede initiativ, synes jeg, fortæller SandeN og tilføjer, at det blandt andet gjorde, at han overvejede at forlade holdet, da det var svært for ham at se en fremtid med holdet, hvis der ikke kom mere initiativ på banen.

Vores ambitionsniveau samt arbejdsviljen for os hver især var forskellige steder, og derfor tror jeg, det er godt, at vi går hver til sit. Jeg ønsker dem held og lykke fremadrettet, siger han.

Til syvende og sidst ærgrer han sig dog over, at det er endt, som det er endt med tanke på den energi, han har lagt i projektet.

Det er lidt ærgerligt, når jeg føler, at jeg har ofret meget for holdet, blandt andet ved at tage fri fra uddannelse for at kunne få min søvn, så jeg kunne performe, da det tit var en forudsætning for at vinde kampe, og når jeg havde åbnet op for, at jeg ikke havde det så fedt, og så får den besked dagen efter, siger SandeN.

En officiel pause

Nu har Los Reyes i stedet taget PERCY ind, og SandeN er dermed holdløs. Og han har allerede en idé om, hvad der nu skal ske.

Presset er væk nu. Jeg var i tvivl om, om jeg skulle tage en pause. Jeg har altid haft svært ved at forlade et hold, fordi jeg har svært at give op. Nu er beslutningen truffet for mig, siger han og tilføjer:

Målet er komme tilbage om en måneds tid og så få humøret tilbage.

Så vi ser dig ikke på serveren den næste måned?

Det er en officiel pause, men jeg kommer stadig til at se demoer, spille dm og forbedre mig, lyder det fra SandeN.

#1(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 22:19
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
<3
#2(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 22:22
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kommer stærkt igen.
#3(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 22:22
xone
Jeg synes han er rigtig god til at sige, at han kan være en svær en at spille sammen med og at han siger tingene lige ud. Det er rigtig fint alt sammen, men burde du så ikke fokusere på at udvikle dine menneskelige kompetencer i stedet for at kunne skyde 3% mere hs og kunne kalde et lidt bedre b split? Det tænker jeg ville åbne flere døre fremadrettet.
#4(Med 1 svar)
11. januar 2022 kl. 23:28
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Der er forskel på selv at tage rollen og Calle fordi en person ikke gør det.

Eller selv tage rollen og Calle fordi man er uenig i hvordan callsene bliver lavet.

( Edit: Hvis scenarie 1 er tilfældet på det "niveau" er det jo torske dumt og så forstår jeg ikke andre på holdet ikke har sagt noget hvis man har en klar rollefordeling som det lyder til)

Imo. Hvis du ikke er sat til at Calle på nogen måder hverken middround eller ej. Så skal man ikke begynde at Calle pludselig. Tag den med holdet at calls er dårlige og at det ikke fungerer. Ellers fremstår man jo som bedrevidende.
Jeg kan ikke sige hvad der er sket og det er rent gætværk fra min side af. )
Føler måske bare lige DEN episode der har været håndteret forkert fra begge parter.
#6(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 23:38
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sjovt hvordan jeg slet ikke tolkede hvad han svarede sådan.. Kan godt se det kan tolkes sådan, måske...

Med det i tankerne giver det vel et indtryk af der virkelig kunne mangle en coach/manager i den tid, så ingen endte op med at påtage sig roller eller ansvar, der ikke var tænkt dem eller de selv mente var deres. Føler lidt sanden er inde på det, hvor han skriver: Jeg snakkede også med Alex (alexsomfan, red.) om, hvordan det skulle fungere rollerne imellem, så vi hver især kunne udfylde vores roller, og så jeg ikke stod med byrden med at gøre os bedre og presse os fremad alene.

Men man kan nemt sidde og være klog nu jo, ingen ved om det bare ville have trukket beslutningen længere ud.

Det er ingen skam at skildes, fordi noget ikke fungere. Det skal det jo, og nogen må tage beslutningen.

Held og lykke til begge parter.
#5(Med 14 svar)
11. januar 2022 kl. 23:31
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Hvordan kan du sige du ikke havde set den komme? Du sad decideret og sagde torsdag aften efter vores pracc, hvor du desuden var ret så tiltet, at vi bare skulle finde en anden? Det var jo bare igen en pracc der gik til spilde fordi dit humør ødelagde det. Hvilket vi desuden har snakket om igen og igen og igen. Der var jo en grund til ledelsen i AaB ikke troede på vores lineup. Man kan snakke meget, men der skal også handling til.
Der har helt sikkert været episoder hvor vi andre også har været utilfredse eller mere. Men vi har gentagende gange skulle aflyse praccs, fordi du har været tiltet. Grunden til vi ikke spillede op til Powerligaen var jo at du på vores første og eneste pracc-kamp med vster formår at smadre dit tastatur i ren raseri efter 6 runder på CT siden. På vores første lineup (med buzz) praccede vi godt og vel 12 gange, hvor du 6 af gangene havde ødelagt stemningen allerede halvvejs gennem første kamp.
Du sidder i officielle kampe og siger “gg vi har tabt, der er ingen der gider at vinde” efter der er gået 2 runder, og oven i det IMENS vi spiller sidder du og skriver til andre orgs og hold og spørger om der er ledigt på de hold. Uden du nævner det til os, som vi så får af vide fra spillere på de hold. Hele det her handler ikke om at pålægge ansvaret på nogen, det handler jo om at du er så forstyrret i din personlighed. Du aner jo ikke selv hvad du har sagt. Fandeme fornem måde at være ærlig på.

Hold nu fest. Jeg har lagt planen for hvordan jeg vil spille CS, jeg har fundet taktikker jeg synes der er nice, smokes mm. set demoer osv. Jo du er da en af de mere aktive når man gennemgår, det skal jeg ikke tage fra dig, men du er fandme og har aldrig været alene om det. Jeg har set utallige demoer af modstandere, selvom du har følt jeg har brugt det forkert.
Jeg har endda været villig til at bruge tid på at lægge hele min tacbook over i dit system så det kunne blive tilpasset dig, men fik du nogensinde taget dig sammen til at hive fat i din mate der kunne hjælpe os?
Du er A spiller på overpass, men siden vi startede med at spille sammen har du aldrig gidet at lære at moloen til fucking hullet, eller nades på bananen som CT.

Og stop med at sige du har ofret dig for det her hold. Patti skippede også skole for at spille officielle, jeg holdte fri fra arbejde for at kunne spille dem. Vi har alle måtte gøre noget for at kunne spille de kampe, det er jo en del af det?
Jeg er ked af at sige det, men de 5 gange vi har spillet officielle i skoletiden har intet med din skolesituation at gøre, du havde meget fravær inden og efter de er spillet færdigt, vælger du alligevel at tage 1 uge til Egypten velvidende at du ville få fravær for det.

Jeg lavede kun interviewet med JSand af høflighed over for dust2, da jeg ikke havde lyst til det i første omgang, af ren respekt over for dig. Men du deler et forvrænget billede af situationen.
#7(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 23:45
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Respekt, det giver en indsigt i problemerne, ikke den sanden jeg kender.. Ikke at sige at jeg betvivler noget du skriver.. Jeg kan kun tale af min erfaring jo.

Respekt for det sidste der, virkeligt..
#8(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 23:52
smed
Fed energi her pt. Kæmpe fan
#9(Med 0 svar)
11. januar 2022 kl. 23:56
farlig
Dansktoppen
Major deltager
Nøglespiller
Vinder af Dust2 Fight Club
Copenhagen Flames
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Lyder satme vildt, godt i har fundet en anden at spille med.
Kan være i får lov at pracce nu. Held og lykke til jer fremadrettet!
#11(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 00:01
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvordan fanden holder man det der ud? 😂 Fuck. Var blevet rasende.
#13(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 01:28
smF
Vinder af Dust2 Masters
Major deltager
Hold da op....
#14(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 07:28
zyh
Er du sunshine, det er nærmest alt for detaljeret til ikke at kunne være sandt dér der. Nogle gange er det bedst at sandheden kommer frem, således at andre ikke bruger tid på noget som ikke vil holde i længden.
Held og lykke med det hele fremover Alex :-)
#18(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 10:12
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er den SandeN jeg kender!
#19(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 12:00
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Virkelkig synd det er kommet hertil, men super flot svar, hvor du på trods af omstændighederne hvor du føler dig mega trådt på, holder en fin tone og fremlægger din sag rigtig flot. Stor respekt herfra i hvert fald, held og lykke med det nye lineup.
#20(Med 3 svar)
12. januar 2022 kl. 12:46
SandeN
Jeg er ked af, at du får indtrykket af, at jeg ikke anerkender din og de andres indsats for holdet. Men jeg vil ikke kaste med mudder eller forsvare mig imod de beskyldninger her, hvor jeg føler, at nogle af dem er uretfærdige. Du og jeg ved begge godt, at jeg ville kunne sige lige så mange negative ting om dig, både personligt og spillemæssigt, men jeg vil ikke hænge dig ud offentligt. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at snakke mere om det.
#21(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 15:24
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
#22(Med 1 svar)
12. januar 2022 kl. 15:45
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hold den her på dust2. Det er sjovere for os andre :D
#23(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 16:54
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
🤣
#24(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 17:01
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
finurligt svar
#31(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 12:24
SnaL
Dejligt du bare er ærlig og siger tingene som de er.
#10(Med 4 svar)
11. januar 2022 kl. 23:57
smed
Hej sanden. Dit niveau i csgo er tårnhøjt. Men måske en måned ikke helt er nok, måske efter det er samme historie man hører gang på gang, at det er på tide at få noget hjælp indover af den ene eller anden slags. mvh
#15(Med 3 svar)
12. januar 2022 kl. 08:39
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hej smed. Syntes det helt fint at give holdet en sviner når han skal sidde og hive dem gang på gang og fuldstændig klart han ikke gider lære smokes på a når han ved han skal ned og retake b fordi bastian står og sovser den dernede mvh
#16(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 08:41
Patti
Astralis
Dust2 MVP
😂😂😂
#30(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 02:43
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
ahhaahahaha heis, dine kommentarer er for grineren hvergang, godt du formår at vedligeholde dit niveau, når det kommer til det hahaha, dit fifakort herinde ville helt sikkert være 99 :DDDD
#32(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 15:13
smed
HAHAHAHAHA
#12(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 00:26
Wasin
Man ved bare lige præcis hvilken type SandeN er når man læser det alexsomfan skriver - skide ærgerligt fordi hans individuelle niveau er af hvad jeg har set fandme højt.
#17(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 08:52
Bl0mmen
<3 UNLUCKY
#29(Med 0 svar)
12. januar 2022 kl. 18:37
MemphisONE
Det sjovt at sub toppen i Danmark ofte forlange løn af deres orgs, men det er samme shit show HVER eneste gang.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.