zyp er den eneste tilbage fra sidste sæsons CEPTER BITSKINS.

zyp: Her er de største konkurrenter i jagten på slutspillet

Dust2.dk har fået en snak med zyp forud for næste sæson af POWER Ligaen, der skydes i gang i næste uge.

Når POWER Ligaen sæson 19 i næste uge skydes i gang stiller 12 hold atter til start og indleder jagten på triumf i Danmarks bedste CS:GO-liga.

Et af dem er CEPTER BITSKINS, der forud for den nye sæson har skiftet gevaldigt ud. Ind er kommet Tauson, vester, mupzG og Toft, og zyp er som den eneste fra sidste sæsons lineup blevet på holdet.

Og selvom det stadig er et forholdsvis nyt lineup, så har opstarten været god, fortæller zyp til Dust2.dk.

Vores opstart har været rigtig god. Vi har brugt tiden på at lære hinanden at kende ingame, opbygge relationer og få styr på vores spillestil. Vi har naturligvis stadig utrolig meget at arbejde på, hvilket vi godt er opmærksomme på. Men alt i alt føler vi os klar til at komme i gang, siger den 23-årige spiller og tilføjer:

Dynamikken er rigtig god. Vi har mange der kommer med forskellige inputs, og jeg føler, at alle har en chance for at blive hørt, og der er ikke nogen der trumfer igennem, da alle er modtagelige overfor forskellige inputs. Vi kommer alle fra forskellige “skoler” af scenen, så vi har hver vores idé om, hvordan det er nice at spille, og vi prøver bedst muligt at få håndplukket de forskellige ideer, så vi får vores egen unikke spillestil, siger zyp.

Kalendercoaches

En af de nye CEPTER BITSKINS-spillere er som nævnt Tauson, der vandt seneste sæson af POWER Ligaen med OPAA, hvor BERRY styrede sine tropper til tops.

Og selvom Tauson med sine 16 år også på CEPTER BITSKINS er holdets yngste, så er han moden af sin alder, fortæller zyp.

Tauson er en rigtig dygtig spiller som uden tvivl har fået en del med i rygsækken fra BERRY, men han har stadig sine egne ideer og måde at tænke på, siger han og tilføjer:

På trods af at diverse kalendercoaches ikke mener, han kan tænke selv, så er det altså ikke tilfældet. Han er klog, har godt aim og er moden af sin alder, siger zyp.

Stor sandsynlighed for, at Tauson bliver smidt i seng

CEPTER BITSKINS nåede i 2021 POWER Ligaens slutspil to gange. I seneste sæson glippede det, men det kommer ikke til at ske denne sæson, hvis det står til zyp, der mener, at de ender blandt de seks bedste hold, når grundspillet er spillet.

Hvilken plads ved jeg ikke, men jeg forventer, at vi går sikkert videre til slutspillet, siger han.

Hvem ser du som jeres største konkurrenter i jagten på en plads i slutspillet?

Det er 100% Tausons forældre og Niemann, indleder zyp og uddyber:

Hvis vi skal spille efter 22, er der jo stor sandsynlighed for, at Tauson bliver smidt i seng. Og Niemann fordi han råber rigtig meget, så vi kan ikke høre vester, når vi praccer.

Udover det er det jo nok Tricked, Masonic, Los Reyes og Astralis Talent vi forhåbentlig skal slås med i toppen af ligaen, siger zyp.

CEPTER BITSKINS tager i næste uge hul på POWER Ligaen sæson 19.

Holdet består af følgende:

  • Danmark zyp

  • Danmark mupzG

  • Danmark Tauson

  • Danmark Toft

  • Danmark vester

  • Danmark spdr (coach)

#1(Med 0 svar)
7. januar 2022 kl. 14:41
Niemannn
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
<3 fed artikel zyp
#2(Med 0 svar)
7. januar 2022 kl. 15:05
z1mZe
Mega fan af kommentaren om Tausons forældre og Niemann, den Gav et stort smil :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.