Det bliver Equips første sæson i POWER Ligaen.

Jeg er klar til skridtet videre og er nu på den “øverste hylde” for at blive

Dust2.dk har fået en snak med Equip, der tirsdag er blevet præsenteret på det nye Atlantic-lineup, der skal kæmpe i POWER Ligaen.

Atlantic er et af de 12 hold, der i næste uge sætter jagten ind på triumfen i POWER Ligaen sæson 19.

En af spillerne på det nye hold er Equip, der de seneste mange sæsoner har gjort sig bemærket i POWER Ligaens divisioner. Han har dog indtil nu ikke været en del af det fine selskab, og der er dermed dømt debut for den 17-årige spiller, der senest tørnede ud for IGNITE.

Det er min debut, ja, men det er ikke på den ønskede måde, eftersom jeg ikke selv er rykket op. Nogle ville mene, det er en ufortjent chance, dem må jeg modbevise. Jeg har knoklet for at komme hertil, og det fortsætter jeg med, lyder det fra Equip, der tilføjer:

Det er på tide. Jeg er klar til skridtet videre og er nu på den “øverste hylde” for at blive. Jeg har altid arbejdet hårdt for det, så jeg synes absolut, at jeg har gjort mig fortjent til denne mulighed og vil vise, at det bare er endnu et skridt tættere på drømmen, siger han.

"Hey der, held får i brug for!"

Equip kommer til at være flankeret af hAnsi, Ming0, Maccen og Typos. Til sammen udgør de Atlantic, der også nu entréer POWER Ligaen efter at have overtaget DEJAVUE's spot. Og at det lige netop er Atlantic, der står på trøjen, glæder Equip sig over.

Oveni at skulle spille på den øverste hylde, er det bare en kæmpe bonus at have Atlantic i ryggen, der har styr på sit shit, og som brænder lige så meget for at komme frem på scenen som os spillere, siger han.

Hvad har du at sige til de andre hold her inden sæsonen?

Hey der, held får i brug for!

Der er flere nye skikkelser i den nye sæson af POWER Ligaen, men det er en af gengangerne, som Equip ser mest frem til at krydse klinger med i løbet af sæsonen. Særligt på grund af Tauson, som Equip tidligere har spillet sammen med i Jyderup Enigma.

Jeg ser mest frem til at slå CEPTER BITSKINS. De er ellers udmærket sammensat, men Tauson forstår jeg ikke, hehe. Men jeg ser frem til at spille imod den gamle teammate igen, ez dub incoming, slutter Equip.

Atlantic består af følgende:

  • Danmark Equip

  • Danmark Typos

  • Danmark Maccen

  • Danmark hAnsi

  • Danmark Ming0

  • Danmark Creakz (coach)

#1(Med 0 svar)
5. januar 2022 kl. 03:02
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
ez dub
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.