2021 er forløbet vidt forskelligt for nogle af sidste års 'bold preditictions'.

Sådan er det gået sidste års 'bold predictions'

Et flop, en overraskelse og en spiller, der tog det næste skridt.

Et nyt år er over os, og mandag blev broky kåret som den 20. bedste spiller i 2021, og dermed fik vi sat navn på første spiller i HLTV's top 20 for år 2021.

Traditionen tro skulle FaZe-AWP'eren også sætte navn på den spiller, han ser som det bedste bud på CS:GO-scenens næste store stjerne. Her svarede broky MOUZ NXT-spilleren xertioN, der med resten af MOUZ-akademiholdet har imponeret til blandt andet WePlay Academy League.

Vi har stadig til gode at høre, hvem de resterende 19 spillere i top 20 anser for at være den næste stjerne, men indtil da kan vi dykke ned i, hvordan det er gået med de spillere, der blev nævnt sidste år.

Israeler tog skridtet

For blandt de mest nævnte spillere ved sidste års kåringer var nemlig flameZ, der af fire spillere blev spået en stor fremtid i CS:GO.

Således mente både NiKo, huNter-, ropz og syrsoN, at den daværende Endpoint-spiller ville tage det næste skridt i 2021 - og det fik de ret i.

I april byttede flameZ nemlig Endpoint-trøjen ud med OG's, og selvom det ikke er blevet til store trofæer endnu, så er det dog blevet til en finaleplads i IEM Summer.

Kun én spåede 'Årets rookie'

Hvis der var ét hold, der var dominerende i 2021, så må det i høj grad siges at være NaVi. Mandskabet skiftede ellers ud i slutningen af 2020, da B1T blev hevet ind på lineuppet, først som sjettemand og senere som permanent erstatning for flamie.

Den beslutning skulle vise sig at være umanerligt klog, da den unge ukrainer har været voldsomt godt spillende. Der var dog kun én på HLTV's top 20, der havde lagt mærke til den i dag 18-årige riffelspiller, og det var electronic.

B1T er dog af flere blevet kaldt årets rookie i 2021, og det er da også en imponerende statistik, han kan fremvise.

Foruden en 100 procent winrate på LAN, hvor det er blevet til sejr i IEM Cologne, PGL Major Stockholm, BLAST Premier Fall Final og BLAST Premier World Final, så er han også blandt holdets allerbedste individuelt, kun overgået af s1mple og electronic.

Og så er hans HS-procent højest af alle i 2021.

Amerikaner floppede

Helt så godt kan det ikke siges at være gået for junior, som jks, KSCERATO, yuurih og EliGE alle spåede en stor fremtid.

Den amerikanske AWP'er tog skiftet til FURIA i begyndelsen af året, men den fine form fra Triumph kunne ikke overføres til tilværelsen på det brasilianske hold.

I stedet blev junior efter et halvt år sat på bænken, og efter spillerpausen blev han lejet ud til Bad News Bears, hvor han har genfundet den fine form.

Det hører dog med til historien, at Bad News Bears mest spiller mod væsentligt dårligere modstandere end FURIA, der oftest begår sig blandt verdens allerbedste modstandere.

juniors præstationer i løbet af 2021. Skiftet til Bad News Bears finder sted, lige inden kurven begynder at stige.

Dansk succes lader vente på sig

Der var dog også et dansk navn, der gik igen på listen over 'bold predicitions'. stavn, dupreeh og Magisk havde nemlig alle fidus til TMB, der på daværende tidspunkt netop var skiftet til MAD Lions, hvor både roeJ, HooXi, refrezh og sjuush også var på holdkortet.

Det danske lineup blev dog brudt op kort efter, da de to sidstnævnte blev hentet af Heroic, mens de to tilbageværende røg på bænken. Efter et par måneder kom det nye lineup så til, og her blev TMB flankeret af blandt andre Woro2k og tudsoN.

De er dog begge ude af holdet nu, og holdet har i det hele taget været præget af udskiftninger gennem 2021.

Højdepunktet resultatmæssigt kom dog, da TMB og resten af MAD Lions i november sikrede sig en tredjeplads til DreamHack Open November efter blandt andet at have slået MOUZ ud.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.