ropz er en af verdens bedste spillere.

ropz skriver under med FaZe

karrigan og ropz bliver genforenet under FaZe-banneret.

Superstjernen ropz er netop blevet offentliggjort som ny spiller hos FaZe. Det har organisationen selv meldt ud på twitter.

Den estiske stjerne-rifler har længe bedyret, at han var klar til at tage næste skridt i karrieren, og op til jul var G2 og FaZe de stærkeste kandidater ifølge rygterne.

Det blev sidstnævnte, der kunne få lov til at skrive kontrakt med ropz. Det betyder en genforening mellem ham og den danske IGL karrigan - et samarbejde der udløste flere store trofæer, samt to top 10 placeringer til ropz for verdens bedste spillere ifølge HLTV.

Det er også en glad karrigan, der er ved tasterne i dag. Han har netop udgivet dette tweet, der leger med ropz' navn Robin Kool, og hans egen optræden som Batman ved BLAST Premier Fall Final i Royal Arena.

ropz nåede at spille for MOUZ i fire år og otte måneder, på trods af sine kun 22 år. Han blev kendt som den første stjerne, der blev hentet på baggrund af hans niveau i FPL. Der var derfor flere professionelle spillere, der mistænkte den unge ester for at snyde - noget han skulle modbevise ved at spille foran FACEIT-medarbejdere på deres hovedkontor.

ropz erstatter den svenske legende olofmeister, der endnu en gang indtager sin plads på bænken.

FaZe har nu følgende spillere:

  • Danmark karrigan

  • rain

  • Canada Twistzz

  • broky

  • ropz

#1(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 18:21
JakobHelms
twitter.com/karriganCSGO/status/147805108473219072.. - sjov at Karrigan skriver, at Ropz netop valgte dem. Det bekræfter jo nok bare rygterne om, at han også var i snak med f.eks. G2, hvilket kunne have været rigtig spændende. Jeg håber at de kan leve op til forventningerne i et år, der starter ud med at endnu flere hold går internationale. Det er nogle tunge drenge, de har tilføjet de seneste 12 måneder (Ropz, Karrigan, Twist), men samtidig kan jeg ikke undgå at tvivle på om det er nok, hvis de vil være konsistent i top 5 på HLTV.
#2(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 18:33
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Vi skriver 3. januar og jeg tror allerede, at jeg vil tillade mig at kalde dette for årets signing.
#3(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 19:23
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes Rain har været vildt ringe i lang tid, men virkede til han kom lidt tilbage i slutningen af sidste år. God signing, og giver helt klart noget tiltrængt firepower!
#4(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 20:36
fLix8
Det er et dejligt lineup, så skal der bare smækkes nogle resultater på bordet!
#5(Med 1 svar)
3. januar 2022 kl. 20:46
Kristja
Ahh så giver det jo mening, at Karrigan havde batman maske på til sidste show!!! Fordi Robin var lige om hjørnet :D
#6(Med 0 svar)
4. januar 2022 kl. 09:13
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Badam tish
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.