NAF og EliGE fortsætter som de eneste på Liquid i 2022.

Liquid melder ud: Trio er ude af startfemmeren

I 2022 kommer hverken FalleN, Stewie2K eller Grim til at trække i Liquid-trøjen.

FalleN, Stewie2K og Grim er ikke længere en del af Liquids startfemmer.

Det har Liquid annonceret på Twitter tirsdag aften.

Liquid har siden majoren været et af de såkaldt døde lineups, eftersom det mere eller mindre var en offentlig kendt hemmelighed, at flere af spillerne søgte nye græsgange efter nytår.

Senest blev Stewie2K meldt på vej til Evil Geniuses, mens FalleN er rygtet kraftigt til et brasiliansk lineup, der er angiveligt er under opsejling. NAF forlængede i slutningen af november sin kontrakt med Liquid. Han var ellers også rygtet til Evil Geniuses.

Har drillet topholdene

I løbet af turneringerne efter har flere af spillerne været ude med riven efter hinanden, men ikke desto mindre har de flere gange drillet topholdene.

Blandt andet slog de NaVi i åbningskampen til BLAST Premier World Final, hvor de blandt andet også slog Astralis. Til turneringen endte Liquid på en fjerdeplads.

Veteran meldes tilbage

Af nye ansigter på Liquid i 2022 er de varmeste navne lige for tiden oSee, shox og veteranen nitr0, som de fleste forventer vender tilbage til CS:GO efter knap halvandet år i VALORANT.

Her skulle destinationen være netop Liquid, som han tidligere tørnede ud for og blandt andet vandt en Intel Grand Slam med i 2019.

Hvem der skal tage over for FalleN, Stewie2K og Grim, vil Liquid løfte sløret for i de kommende uger, skriver de i forbindelse med annonceringen tirsdag aften. Falder det hele på plads vil Liquid med al sandsynlighed stille med følgende holdkort i 2022:

  • USA EliGE

  • USA nitr0

  • USA oSee

  • Canada NAF

  • shox

  • USA adreN (coach)

#1(Med 0 svar)
22. december 2021 kl. 17:45
RAF
Det godt for liquid at de har kunnet beholde både elige og naf. Spændende at se hvad der sker med det lineup
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.