Store udskiftninger i NAVI Junior.

Stortalent skal videre

16-årige m0NESY er i kontraktforhandlinger. Holdkammeraterne Aunkere og fear sat på transferlisten.

NAVI Junior skifter ud på store dele af holdet forud for næste sæson. Det oplyser NAVI selv på egen hjemmeside.

Det drejer sig om de tre spillere m0NESY, Aunkere og fear, der alle er sat til salg. De to førstnævnte har været en del af NAVI Junior i to år, mens fear nåede ti måneder i NAVI-trøjen.

Kræfterne bag NAVI Junior mener, at spillerne nu har gennemført deres oplæringsprogram hos akademiholdet. Det sætter træneren Amiran "⁠aMi⁠" Rehviashvili et par ord på.

Alle NAVI Junior spillerne er vokset rigtig meget i løbet af deres to år på holdet. Ikke bare i forhold til deres spil på serveren, men også på det personlige plan.

Vi har skabt et system, der tillader os, at udvikle spillere i det format vi har brug for, men dette system har også en cyklus. Dette er anden generation af juniorer, som er kommet igennem vores akademihold.

Hvor skal m0NESY hen?

NAVI bekræfter samtidig, at m0NESY allerede er midt i kontraktforhandlinger. Det er derfor sandsynligt, at vi snart får det unge talent at se på den store scene.

Rygtet går på, at det er topholdene G2 og Liquid, der har vist størst interesse for den russiske AWP'er. Det er da heller ikke mere end en måned siden, at Major-vinder og MVP s1mple sagde til m0NESY, at det var på tide at tage det næste skridt.

Den unge spiller har i særdeleshed vist sig frem i WePlay Academy League Season 1 og 2, hvor Astralis Talent også spiller. Her endte han med en voldsom rating på 1.64 i grundspillet af første sæson og en mere end godkendt rating på 1.30 til LAN finalerne af sæson 2.

I fremtiden kommer det nye NAVI Junior til at bestå af nogle af de nuværende NAVI Youth spillere samt juniorspilleren headtr1ck. Man må forstå, at tiden er inde til at starte den nye cyklus af talentudvikling og tredje generation af NAVI Junior.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.