flusha er ude af abeburet

flusha ude af eget hold

Den svenske legende er ikke en del af GORILLAZ' fremtidsplaner.

Den tidligere holdkaptajn leder efter nyt hold i 2022. Det skriver han selv i en kort besked på Twitter

Det vil nok komme som en overraskelse for de fleste, at GORILLAZ fortsætter uden flusha til næste år. Den svenske Majorvinder har nemlig selv været med til at grundlægge og sammensætte holdet. flusha har samtidig fungeret som leder og IGL i hele mandskabets levetid.

GORILLAZ begyndte at spille tilbage i april, men på trods af kendte navne som suNny, sergej, EspiranTo, JW og selvfølgelig NaToSaphiX på serveren har de ikke kunnet indfri potentialet.

Det er ikke blevet til en eneste deltagelse i en prestigefyldt turnering. Heller ikke i de mindre turneringer som Elisa Invitational, Malta Vibes Knockout og Spring Sweet Spring har flusha ledt holdet til en top 4-placering. På den baggrund er det måske ikke så overraskende, at der sker forandringer på holdet forud for det nye år.

Organisationen bag GORILLAZ har længe været et mysterie. flusha skrev i et tweet tilbage i april, at organisationen bag snart ville blive offentliggjort, men vi venter stadig i spænding. Ifølge HLTV har spillerne underskrevne kontrakter og har fået løn i hele perioden. Veteranen flusha har selv en kontrakt, der først udløber i 2023.

En anden svensk legende, Jesper 'JW' Wecksell, har spillet for GORILLAZ siden midten af november og været holdets bedste spiller i perioden. Uheldigvis for gorillaerne har han taget fat i HLTV.org og fortalt, at han kun er en midlertidig stand-in, og at han ingen planer har om at spille med resten af GORILLAZ til næste år.

Derfor skal organisationen bag GORILLAZ nu ud og finde en ny alfa-han og en rifler til klanen.

GORILLAZ tre tilbageværende spillere er:

  • suNny

  • sergej

  • supra

#1(Med 0 svar)
7. december 2021 kl. 23:20
leandr
retire nu bare :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.