larsen var godt tilfreds med sejren over AGF.

larsen efter sejr: "Det var vildt"

Det var en tilfreds larsen, der efter kvartfinalesejren over AGF satte et par ord på kampen.

Tricked har lørdag sendt AGF ud af kvartfinalen i POWER Ligaen og er dermed klar til semifinalen, hvor OPAA venter søndag.

Det var også en tilfreds larsen, som Dust2.dk fangede efter kampen.

Det var ganske fornuftigt. Vi spiller en god kamp, og vores spil er meget momentum-baseret, og så snart vi har god energi, så føler jeg egentlig, at det hele spiller. Så hvis vi får en god start, så tror jeg egentlig, vi er ret svære at få ned igen, siger larsen.

Hvad er det, der lykkes så godt for jer?

Det var helt sikkert forberedelser. Det har været rigtig vigtigt. Jeg føler, vi har rimelig godt styr på dem, og udover det så spiller det hele for PR1mE. Han tager alt det plads, han kan få. Og hvis vi får lov at tage den plads og hele tiden kan isolere dem og forskyde vores rokeringer, så minimerer vi også vores fejl. Vi rammer også individuelt et ret højt niveau. Så kort sagt, så tager vi pladsen og rammer vores niveau, siger han.

Find de bedste CSGO betting sider her.

"Energien er vigtig"

I løbet af især første map var Tricked-coachen Winspai særligt vokal, og flere gange kunne der høres jubelbrøl fra Trickeds lokale. Og det var da også

Det var vildt. Der var god energi, og det er noget af det, der bærer os, uden tvivl. Vi er virkelig afhængige af, at der er en god stemning, siger larsen og tilføjer:

Det er fornuftigt, når vi kan styre det, og der var nogle af freezetimes, der blev lidt for vilde til min smag, men energien er vigtig for, at vi performer som vi gør, siger han.

Søndag venter OPAA, som to gange i løbet af sæsonen har smadret Tricked henholdsvis 16-3 og 16-2. Det kommer dog ikke til at gentage sig denne gang, lyder det fra larsen.

Jeg forventer en sejr uden tvivl. Vi har fået tæsk af dem i løbet af Ligaen, hvor vi heller ikke har været helt klar. Men vi har lavet mange ting om siden, som har givet pote. Så det er ikke en kamp, vi på nogen måde er bange for at gå ind til. De er et mixhold nu, og de har ikke noget nyt, så vi skal bare komme med god energi, og så skal vi nok tage den 2-0, lyder det fra AWP'eren.

Tricked brager sammen med OPAA i semifinalen søndag eftermiddag klokken 13:00. Kampen samt den anden semifinale mellem AaB og MASONIC kan følges på DRTV.

#1(Med 2 svar)
4. december 2021 kl. 19:42
smed
Også lækkert med noget modstand!
gyazo.com/a6b980a8c415da32174e90d02b129180
#2(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 20:32
zekon
kæft de burde signe dig
#3(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 20:38
CONR4D
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Røv toxic. Kan du ikke se de prøver deres bedste? skam dig glassmonkey
#4(Med 6 svar)
4. december 2021 kl. 21:13
Hunt
Hvorfor spillede TMB med agf?
#5(Med 4 svar)
4. december 2021 kl. 21:26
Ahmed
Fordi larsen whinede over AGF brugte Buzz, han var åbenbart bange for ham...
#7(Med 3 svar)
4. december 2021 kl. 21:30
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Har vel ikke rigtigt noget med whine at gøre, der er rosterlock, da han er tilmeldt aab efter tranfer, ergo kan de ikke bruge ham. det er vel fair nok.
#8(Med 2 svar)
4. december 2021 kl. 22:50
mikoZYV
Men hvorfor gør man ikke en undtagelse der når det gælder playoffs? Bedst mulige hold så.

Masonic og Tricked er jo kæmpefavorriter..
AGF kan ikke bruge Buzz
Dream har ikke Heavygod med, men bruger Maze som stand-in
OPAA er disbanded og mixer vel bare
AaB ved jeg ikke om spiller med Buzz, men i det tilfælde så spiller de jo med en, som ikke er en del af deres hold længere.

Både dust2 og DREAM er i den her situation helt gal på den imo, dust2 for ikke at tillade dem, at bruge Buzz når det gælder playoffs?? og DREAM for, at tage en spiller ind, som ikke kan deltage til playoffs?
#9(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 23:16
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Både ja og nej. problemet er jo hvis reglerne bliver ændret sæson for sæson, som vi så det f.eks. i den sæson hvor LV var med, og de så fik lov at spille med 3 udenlandske spillere, det var folk også utilfredse med. (forstår godt det er lidt noget andet, når det er 3 fra udlandet, men som helhed er det, det samme)

Jeg forstår udmærket hvorfor dust2 holder sig til sine regler, fordi ellers vil der bare være ramaskrig igen over regler bliver ændret for nogen. og hvornår går grænsen så? Tricked stod jo i lignede problem i sidste sæson. men hvis de så får lov i denne sæson, hvad sker der så i næste sæson, hvis et hold måske ikke får lov.

Men skulle vel mene at holdene kan holde sammen i noget længere tid, der har været transfer, hvor der IKKE blev lavet det her skifte, ergo er man låst. og ja det er både godt og skidt, fordi jeg vil også mene man skal stille op med det linup man vil have fremover. men problemet er jo bare så skal reglerne bøjes gang på gang, og lige det tidspunkt, hvor et hold så ikke får lov, så er der også problemer.

Reglerne for DREAM er jo de samme som alle andre. de har selv valgt at have en spiller fra udlandet, og grundet covid, så er han lidt låst, ja trist. men det er jo vilkår lige pt. ergo skal de have en standin med, det har de nok også vidst længe da netop det land han kommer fra har været mere låst end andre steder. Det kan ALDRIG være dust2's problem at holdene har de spillere de har. reglerne er simple, max 2 udenlandske spillere.

Hvad der sker i OPAA skal jeg ikke udtale mig om, men de er jo også låst med de spillere de har, og ved mange af spillerne i dag jo ikke tør sige nej næsten, fordi der står 6 mdr ban på spil, så derfor vil de også møde op, og om de så spiller som mix eller hold. det jo så en anden snak.

Reglerne har lagt der allerede fra start, og synes det er fint man holder sig til dem, men man burde måske have en kort som måske tillader et skifte som f.eks buzz til agf, så de kan stille med deres hold og ikke standins. Ët kort man kun kan bruge i nødstilfælde, måske det vil gøre noget godt for holdene. for der er ingen tvivl om alle holdene der spiller i ligaen gerne vil gå fra den med en sejr.

I sidste ende er det jo dust2 selv der styre tingene, men tror netop kun det er positiv at de overholder deres egen regler og IKKE bøjer dem sæson for sæson.
#10(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 12:42
Phoey
Hvis covid ikke var blusset op igen var HeavyGod blevet hentet til Danmark for at spille.
#6(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 21:29
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Buzz var ramt af rosterlock
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.