Sponsoreret: Danmarks største CS:GO-turnering for unge under 16 søger deltagere

Der er præmier for en samlet værdi af 37.000 kroner i EMBER CUP, der er lavet i et samarbejde mellem Astralis og Amnesty International Danmark.

Dette er en sponsoreret artikel, som hjælper Dust2.dk med fortsat at kunne levere gratis content og underholdning.

Tilmeld dig Ember Cup her.

I et samarbejde mellem Astralis og Amnesty International Danmark, er EMBER CUP sat i verden - en ny stor dansk online-turnering for unge under 16 år.

EMBER CUP er gratis at deltage i, og man kan tilmelde sig med sit hold direkte hos Astralis’ samarbejdspartner, Esportal.

Fokus i EMBER CUP, udover at nå til den store fysiske finale i Astralis Nexus, er at kunne tåle et tab og holde hovedet koldt - selv når det er svært.

Der er både prestige og præmier på spil, men formålet er i lige så høj grad at understøtte det positive i gaming og esport. Man bliver simpelthen bedre, hvis man er en god holdkammerat.

Alle deltagere får udsendt en forældreguide, der er udarbejdet af Amnesty og Astralis, som inviterer til dialog omkring, hvordan man opfører sig overfor andre online.

Hele onlinedelen af turneringen køres gennem Esportal’s bracketsystem og 128 tick premiumservere, og det er gratis at tilmelde sig.

Næste kvalifikationsrunde er nu på lørdag d. 4. december kl. 15:00.

Holdene spiller sig gennem fire qualifiers på lørdage, om en plads i seminfinalerne der afholdes online søndag d. 12. december.

De to vinderhold kommer derefter til den store finale, der spilles fysisk på Astralis Nexus i hjertet af København. Her vil hvert hold få deres eget VIP-rum, med state-of-the-art gaming PC’er og fuldt Logitech G-setup.

I finalen spiller holdene om præmier til en værdi af samlet 37.000 DKK.

Den store finale Spilles i Bo3-format, og kampene bliver streamet live på Twitch, hvor Astralis egen Nexus-creator og Esportal-legende, Kranzz, vil caste kampene. Venner, familie og fans er velkomne til at komme og se kampene blive spillet på storskærm i Astralis Nexus i auditoriet.

Præmiepulje

1. Præmie:

  • 5 x OMEN i27 monitor sponsoreret af OMEN

  • 5 x Astralis Jersey

  • 5 x 100€ Steam vouchers sponsoreret af Capgemini

  • 5 x gavekort til Power á 500 kr. sponsoreret af Power

2. Præmie:

  • 5 x 1 års forbrug af Stimorol tyggegummi (365 pakker pr. spiller)

  • 5 x Astralis Jersey

#1(Med 0 svar)
3. december 2021 kl. 11:41
DH_JanLund
For man en gratis Astralis energidrik med i købet?
#2(Med 0 svar)
3. december 2021 kl. 16:28
Kristja
OMEN i27 monitor sponsoreret af OMEN til csgo spillere lmao
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.