b1ad3 satte efter sejren et par ord på den dominans, NaVi har.

NaVi-coach efter sejren: "Intet kan sammenlignes med det her"

Efter finalesejren i BLAST Premier Fall Final fangede Dust2.dk NaVi's coach B1ad3 til en kommentar.

NaVi har netop vundet finalen i BLAST Premier Fall Final med en 2-1-sejr over Vitality.

Kampens andet map var Nuke, og her fik NaVi brudt den winstreak på 20 gange uden nederlag. På tredje map Inferno rejste CIS-mandskabet sig dog og fik kørt sejren i hus.

Efter kampen fik Dust2.dk en kommentar fra de nyslåede mestres coach, B1ad3.

Sejren føles fantastisk. Vi tabte Nuke, og der fik vi tanken, om vi nu smed finalen på gulvet. Men så kom vi tilbage. Det var et fantastisk tredje map. Og det var føles fantastisk, for vi har arbejdet meget, og så ender vi som mestre. Intet kan sammenlignes med det her, siger B1ad3.

Sejren i BLAST Premier Fall Final er NaVi's turneringssejr nummer syv i år. Foruden den har s1mple og co. blandt andet også vundet majoren i Stockholm samt en Intel Grand Slam.

Og der er flere ting, der spiller ind og har gjort, at NaVi har været så dominerende i 2021, forklarer B1ad3.

Det er mange faktorer. Gutterne arbejder stenhårdt, og alle forbedrer sig hele tiden. Vi har skabt et rigtig stærkt hold, og jeg håber, vi bliver ved med at vinde, så vi kan blive et af de allerbedste hold i verden, siger han.

s1mple fortalte tidligere på ugen til Dust2.dk, at han godt kunne se NaVi få en æra som Astralis'. Ser du også det?

Ja, helt sikkert. Når man vinder over alle, har man ingen tvivl om, at man kan være nummer 1. Vi bliver mestre igen og igen, og det giver os selvtillid til at lave en NaVi-æra. Og det vigtigste er selvtillid, siger coachen.

#1(Med 2 svar)
29. november 2021 kl. 09:00
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan også sagtens se NaVi få en længerevarende stime, på samme måde som Astralis. Dét der ville være imponerende hertil, er vel at NaVi SÅ længe har været en fast del af top 3 i CS - Nuvist, det er ikke det samme som Astralis, men for dem der følger med og evt. selv har spillet CS, ved de hvor mange hold der topper og falder ud i glemslen igen. Dét NaVi og (tidl. Astralis) har gjort, er vanvittigt.

Har altid hadet NaVi - men deres nuværende sammensætning af spillere - jeg er kæmpe fan!
#2(Med 1 svar)
29. november 2021 kl. 13:36
tinzuldateN
Enig, der har altid været sådan nogen rigtig trælse russer typer. Men det virker også det nuværende lineup er lidt mere europæisk i deres mindset.
Syntes virkelig det er et godt sammensat hold og de spiller fedt.
#3(Med 0 svar)
29. november 2021 kl. 13:51
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja, præcis. Især det med at man havde 3 spillere som længe virkede idéløse og over-the-hill, men levede på når s1mple havde gode perioder .. Nu har s1mple næsten ikke haft en off-periode i lang tid, måske fordi han ved at flere af hans holdkammerater kan bidrage. Kæmpe fan af det projekt!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.