k0nfig var forståeligt nok glad for aftenens sejr over FaZe.

"En genial kamp for at være helt ærlig"

Dust2.dk fangede k0nfig efter sejren over FaZe.

Astralis har netop spillet sig videre i BLAST Premier Fall Final, efter de sendte FaZe ud af turneringen.

Kampen blev en tæt affære, og afgørelsen blev fundet på Dust2, hvor Astralis tog mappet 16-9. Og især den ene halvleg af det map fungerede optimalt ifølge k0nfig.

Den CT-side på Dust2 vi har kørende lige nu, det er eddermame skarpt med de dobbelt AWP'ere. Jeg tror, folk er bange for dem. Så jeg synes faktisk, det har været en genial kamp for at være helt ærlig, siger k0nfig.

Da de fem Astralis-spillere kom op på scenen lød der jubelbrøl fra publikum, der gennem kampen konstant bakkede op om danskerne. Og det glæder k0nfig, at han nu er den, der bliver klappet af og ikke længere er genstand for buh-råbene.

Førhen var jeg i North, og der var de allesammen imod mig, og nu var de med mig. Det er helt anderledes og føles godt i maven. Det giver mig en masse motivation, og jeg håber bare, de bliver ved med at heppe på Astralis, siger danskeren.

Astralis møder enten Heroic eller Liquid i lørdagens kamp, og her regner k0nfig med at møde Heroic. Og han ser frem til at få vippet dem af tronen.

Jeg håber, vi kan slå Heroic af tronen. Vi er jo rivaler, og jeg håber, jeg kan smide dem af tronen, så vi kan være på toppen, siger k0nfig.

#1(Med 0 svar)
27. november 2021 kl. 12:40
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
En rutsjebane at være tilskuer til. Genial ? Mere angstprovokerende 😅
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.