Mikkel Kestenholz (tv.) og Andreas Nielsen har en gang tidligere været til BLAST i Royal Arena.

"Vi kommer nok til at være i undertal"

Dust2.dk fangede et par fans, der trods kærligheden til Heroic, ikke ser dem gå hele vejen til BLAST Premier Fall Final.

BLAST Premier Fall Final er fredag rykket ind i Royal Arena, og det samme er publikum, og selvom der til første kamp langt fra var fulde huse, så bliver arenaen mere og mere fyldt.

Og et forsigtigt - og langt fra videnskabeligt - skud fra Dust2.dk's udsendte lyder på, at 80-90 procent af publikum nok er iført en Astralis-trøje.

Det var da også den trøje, de fleste i merchandise-boden spurgte efter. Det lykkedes dog at fange to, der skulle iklædes Heroics hvide trøje.

De to venner Mikkel Kestenholz fra København og Andreas Nielsen fra Roskilde er nemlig kommet til arenaen for at støtte de danske hold, men først og fremmest Heroic.

Det er deres anden gang til BLAST i Royal Arena.

De er dog fuldt ud klar over, at de fleste blandt publikum kommer i Astralis-trøje.

Vi kommer nok til at være i undertal. Vi sidder nede på gulvet i midten, så vi kommer nok også til at havne lige midt i alle Astralis-fansene, lyder det fra Mikkel Kestenholz.

Selvom de to hepper på Heroic, så er det dog ikke, fordi de ser Heroic nå finalen på søndag.

Den er meget svær. De møder højst sandsynligt et Astralis, der er godt spillende i øjeblikket, siger Mikkel Kestenholz, og han suppleres af kammeraten:


Heroic kan godt slå dem, men det handler om, hvem der spiller bedst på dagen. Sådan plejer det at være. Men det nye Astralis ser farligt ud. Der er potentiale i det nu igen, siger han.

BIG og FaZe spiller i skrivende stund første kamp i lower bracket, hvor taberen ryger ud af turneringen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.