Ifølge k0nfig kommer skiftet til Astralis på det helt rigtige tidspunkt i karrieren.

Stort interview med k0nfig om skiftet til Astralis og en svær tid i North

Dust2.dk har fået en snak med Astralis' stjerneriffler, der åbner op om en svær tid efter North og en ny chance i Astralis.

k0nfig fik onsdag aften en kanondebut for Astralis, da det danske mandskab slog NIP 2-0 i første kamp i BLAST Premier Fall Finals.

Foruden k0nfigs debut var det også første gang, vi fik blameF at se i aktion for Astralis, efter de to i begyndelsen af november blev præsenteret som en del af lineuppet, der desuden tæller gla1ve, Xyp9x og Lucky.

Dust2.dk har fået en snak med k0nfig om skiftet til Astralis, som ifølge ham kommer på det bedste tidspunkt i karrieren.

Jeg synes, at Astralis har været det, jeg gerne ville næsten lige siden starten af min karriere. Jeg synes, at det her move nu har været det bedste tidspunkt at gøre det på for mig, og det er 100 procent det, der skal til for at min karriere bliver bedre, end hvad den har været. Jeg synes jo ikke, jeg har været på toppen endnu, så toppen kan stadig nås, siger danskeren.

Mange anså dig jo for at være en af de bedste entry-fraggere i verden inden din skade, men du siger simpelthen, at der er mere at komme efter?

Jeg føler ikke, at jeg har peaket individuelt endnu. Jeg føler heller ikke, jeg har peaket med et hold endnu, for jeg har jo ikke vundet noget konsekvent og været i toppen konsekvent. Det, føler jeg, er noget af det, jeg mangler i min karriere for ligesom at vise, at jeg er spilleren, man skal have på sit hold, siger han.

"Jeg var bare virkelig i et sort hul"

k0nfigs skifte til Astralis blev annonceret i begyndelsen af november, men det er ikke første gang, den talentfulde riffelspiller har været i Astralis' kikkert.

I zonics bog "Hjernen bag Astralis" afslørede coachen nemlig, at k0nfig i 2018 var til samtale hos Astralis, da Kjaerbye skiftede til North. I sidste ende valgte Astralis dog at gå med Magisk og dermed se bort fra k0nfig.

Det var dog heller ikke en k0nfig, der var den bedste udgave af sig selv dengang, fortæller danskeren til Dust2.dk.

På det tidspunkt, hvor jeg var til samtaler hos dem (Astralis, red.), spillede jeg i North, hvor jeg ikke var på mit højeste punkt i livet, og jeg havde faktisk ikke lyst til at spille spillet. Jeg havde det faktisk rigtig dårligt psykisk og havde det generelt ad helvede til, indleder k0nfig og uddyber:

Jeg havde jo depression, og jeg var til samtaler med psykologer, og jeg var ligesom nede i et rigtig mørkt hul efter North. Så havde jeg fået alt muligt medicin og alt muligt lort, jeg skulle tage, men det fik jeg det ikke bedre af. Jeg var bare zombie-mode i hverdagen, fortæller danskeren.

Kan du fortælle lidt om arbejdet med at komme ud på den anden side?

Jeg begyndte at fokusere mere på at have det godt. Være sammen med gode venner, være sammen med familien. Bare nyde livet og træne og sådan noget. Jeg var bare virkelig i et sort hul, og det, der hjalp mig op, var, at nu går jeg ikke og tager ting så tungt.

Jeg går bare og hygger mig og har det fedt og prøver at være glad 24/7. Det håber jeg også, at de andre på holdet føler, at jeg bare er sjov og ballade.

Fuld skrue

Det er derfor også en k0nfig, der i dag er ude på den anden side, og som er glad for at være en del af det nye Astralis, der i disse dage kæmper for at nå til tops i BLAST Premier Fall Finals. Og han er fuldt bevidst om, at det er op til ham selv at bevise sit værd.

Det tidspunkt her og nu, hvor de har givet mig en ny chance, der er det op til mig at vise, at de skulle have gået med mig dengang. Selvom de selvfølgelig har vundet alle de trofæer og majors med Magisk, så tror jeg på, at hvis jeg havde været en del af holdet dengang, at det havde været mindst lige så godt hvis ikke bedre, lyder det fra danskeren.

Nu og her handler det dog først og fremmest om at få spillet holdet sammen og fokusere på det "nye" Astralis.

Jeg tror, det bliver megasvært at overgå de tidligere, men vi har lavet en aftale med holdet om, at vi glemmer det forrige Astralis, og så er det her nye Astralis det, vi arbejder mod.

Vi har ikke nogen forventninger til noget som helst. Vi prøver bare at vinde alle de kampe, vi spiller, og så må vi arbejde hårdt og lægge timerne i det, for at få styr på holdet.

Vi har jo kun spillet sammen i to uger nu, og det er meget svært at sige, hvor god man er som hold på to uger. Der skal typisk et halvt år til, hvor man er samlet som hold, før man har styr på, hvem laver hvad og hvornår gør folk det, og får lavet en playbook. Vi prøver at vinde alle de kampe, vi spiller og ligesom giver den fuld skrue. Det er det eneste, jeg kan sige, fortæller k0nfig.

Astralis spiller torsdag næste kamp i Upper Bracket i BLAST Premier Fall Final, hvor de møder Vitality. Vinderen af den kamp kan se frem til at møde enten Heroic eller NaVi.

Astralis består af følgende:

  • Danmark k0nfig

  • Danmark blameF

  • Danmark gla1ve

  • Danmark Xyp9x

  • Danmark Lucky

  • Danmark ave (coach)

  • Danmark Bubzkji (bænket)

#1(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 13:54
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
"Stort interview" - Hvor er resten?
#2(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 14:12
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kæmpe respekt for han er så åben omkring det!
#3(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 14:14
McAndze
Nice med de her større interviews!
#4(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 14:41
jabroni
Satme et sløjt "stort interview"
#5(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 15:01
Patman
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.