nitr0 skulle angiveligt være tæt på at vende tilbage til CS:GO.

Medie: Tidligere Liquid-stjerne vender tilbage

Den 26-årige amerikaner forlod ellers CS:GO til fordel for VALORANT tilbage i august 2020.

nitr0 er angiveligt meget tæt på at vende tilbage til Counter-Strike.

Det skriver mediet 1pv.fr onsdag. Her kan mediet ligeledes fortælle, at nitr0 har planer om at vende tilbage til sit tidligere CS:GO-hold, nemlig Liquid.

Den 26-årige amerikaner forlod Counter-Strike i august 2020 og valgte i stedet at satse på en karriere i VALORANT.

Esportal

Nu er han dog angiveligt på vej tilbage til både CS:GO og Liquid.

1pv skriver desuden, at Liquid formentlig kommer til at ændre fuldstændig i startopstillingen i 2022. Både Stewie2K og FalleN skulle være på udkig efter andre muligheder, mens mediets kilder ligeledes fortæller, at hverken Grim eller NAF vil være en del af holdet fremadrettet.

I stedet skulle Liquid have vendt blikket mod VINI som ny tilføjelse til holdet. Den 22-årige brasilianer tørner netop nu ud for FURIA, hvilket han har gjort i over fire år.

Tidligere på måneden var der desuden rygter om, at Liquid var begyndt at kigge mod det franske. Særligt Vitality-spilleren shox skulle angiveligt have fanget nordamerikanernes interesse.

Om end nitr0 ikke ligefrem kommer til at spille med samtlige af sine tidligere holdkammerater, så kan det stadig blive en genforening med Liquid, hvis rygterne altså holder vand.

nitr0 spillede for Liquid fra januar 2015 til august 2020.

Liquid består netop nu af:

  • USA EliGE

  • USA Stewie2K

  • USA Grim

  • Canada NAF

  • FalleN

  • USA adreN (Coach)

Esportal
#1(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 08:36
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Forstår ikke at NAF ikke er en del af fremtiden. Tænker ikke ligefrem, at han er problemet :)
#2(Med 3 svar)
25. november 2021 kl. 09:16
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er der ikke penge nok i valorant, er scenen ikke udviklet nok eller hvad skyldes det når folk "hopper" frem og tilbage? Tænker omvæltningen, trods alt, må være en smule stor ift. det jo ikke just bare er hygge-cs ..
#3(Med 1 svar)
25. november 2021 kl. 09:26
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved ikke så meget om de økonomiske muligheder, men det handler nok også om, hvor ens passion ligger. Der er jo ingen, som er eller bliver professionelle CS-spillere uden at elske spillet. Man starter og fortsætter jo fordi man synes det er mega sjovt at spille.

Så hvis man egentlig ikke synes Valorant er vildt sjovt, så er det nok ret svært at sætte sig op til at grinde 8-10 timer om dagen.
#4(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 09:41
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig. Jeg undres bare over at flere virker til at tage hoppet til Valorant, typisk spillere som måske virker færdige i top-tier CS, hvoraf nogle af dem så hopper tilbage til CS - selvfølgelig kan man fortryde sit valg, men tænker da, trods alt, at de her gutter har gjort sig nogle grundige overvejelser inden de går til medierne og fortæller at de skifter.

Det er selvfølgelig ikke et problem, tværtimod - jo flere i CS, des bedre, men jeg undres bare - mest pga. manglende viden om/ til Valorant :D
#5(Med 0 svar)
25. november 2021 kl. 13:42
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg kan forstå at det også er et problem, at valorant har en enormt lang off season. Om det så er fordi folk ikke orker at grinde i den tid ved jeg ikke. Der er bare flere tidligere cs spillere der har brokket sig over det. Hvilket er sjovt, når nogle af dem også tidligere har brokket sig over at der er for lidt off season i cs. :D
#6(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 20:07
DOMINA7HOR
Return of the King! Fedt at se nitr0 tilbage. Angiveligt skal holdes bygges op om EliGe, hvilket giver god mening. Han var og er deres bedste spiller.

nitr0 (IGL), VINI (support), shox (lurker), EliGe (rifler) og så lige ind med en stærk AWPer. Kunne godt tænke mig at se Farlig hos Liquid. Ham eller junior. Derfra er eneste spørgsmål om VINI eller nitr0, som begge normalt spiller support, skal spille entry. Det bliver nok VINI.
#7(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 20:12
DOMINA7HOR
Last Dance-projektet med FalleN, fer og fnx meldes i øvrigt stadig at være en mulighed. Seneste nyt er dog at det angiveligt bliver uden coldzera, som ellers var meldt som en del af holdet i starten. Boltz er angiveligt med i stedet for cold.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.