Den danske rifler er fyldt med selvtillid forud for BLAST Premier Fall Final 2021.

Forud for BLAST: "Vi er dem, alle vil møde"

Forud for BLAST Premier Fall Final 2021, der onsdag skydes i gang i Royal Arena, har Dust2.dk sat gade i stævne for at tale om hans forventninger til en stor turnering på hjemmebane.

Når kampprogrammet til BLAST Premier Fall Final 2021 onsdag skydes i gang, er det mægtige NaVi, der står for døren for gade og co.

Dust2.dk har talt med gade om den kamp og resten af turneringen samt hans forventninger hertil. Onsdag 18:00 brager BIG nemlig sammen med et NaVi-hold, der mere eller mindre har banket alle, de har mødt siden i sommers.

Den statistik gør dog ikke gade til noget større nervevrag. Han er derimod fortrøstningsfuld og har, med et glimt i øjet, troen på sine egne evner i orden, lyder det:

Jeg har altid sagt, og jeg sagde det egentlig også til de andre inden vi skulle møde dem sidst, at jeg altid har haft en god statistik mod NaVi. Det virker som om, at s1mple og electronic aldrig går helt amok, når jeg spiller mod dem. Jeg ved ikke om det er min skyld - det vil jeg selvfølgelig gerne bilde mig selv ind, at det er, men det tror jeg nu ikke.

Esportal

Ikke desto mindre har hverken han eller resten af hans tyske holdkammerater hvilket på på laurbærerne forud for den store udfordring, NaVi bliver:

Joke aside, så er vi i hvert fald klar. Vi har vores forberedelse fra sidst vi mødte dem, og vi har forberedt os endnu mere på dem op til kampen nu her. Selvfølgelig er de varme efter majoren, men det kan også godt være, at der er noget højt at flyve og dybt at falde for dem.

Netop de uomgængelige verdensstjerner fra NaVi er også dem, man retter blikket mod, når man skal forbedre sit spil, fortæller han:

Jeg ved at de er nogle meget hårdtarbejdende og sindssygt talentfulde spillere, og det er også dem, man ser op til, når vi kigger demoer af andre spillere, da de spiller sindssyg god Counter-Strike. Det ved jeg også, at vi kan, og jeg tror, at vi er et af de hold, der kan counter deres stil.

Kan gå hele vejen

BIG går ind til den prestigefyldte turnering i Royal Arena som en af turneringens klare underdogs, og det har gade og BIG da også været meget opmærksomme på i sine forberedelser op til, at startskuddet onsdag lyder:

Jeg tror, vi er det hold, alle gerne vil møde, fordi vi er et af de "dårligere" hold. Jeg vil sige, vi kan slå alle hold, men vi kan også tabe til alle hold. Det er sådan, jeg ser os lige nu. Jeg tror, vi er den der dark horse, da der ikke rigtig er nogen, som ved, hvor gode vi er lige nu.

Så du ser godt, at i kan overraske og potentielt gå hele vejen?

Det vil jeg sige. Sidst vi spillede mod Heroic slog vi dem 2-0, og FaZe vil jeg rigtig gerne have revanche mod, da det gik rigtig dårligt, sidst vi mødte dem. Så jeg vil sige, at vi har gode muligheder, og nu ser jeg bare frem til at spille.

Håber på dansk opbakning

BLAST Premier Fall Final 2021 spilles som bekendt på dansk jord, og netop den oplevelse er noget gade har sigtet efter i flere år.

Det er mit første BLAST på LAN, og jeg har altid set med fra sidelinjen, når der har været BLAST i Royal Arena. Jeg har altid syntes, at produktionen var fed, og det har jo lignet et sindssygt fedt event med en fyldt arena og danske fans. Det er klart, at nu hvor man kan have familie og venner til at se en spille på scenen, bliver det bare pisse fedt. Jeg har ikke været til en rigtig LAN-turnering siden 2019.

Tror du, at de danske fans husker, at der også er en dansker i BIG-trøjen?

Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at mærke. Jeg håber i hvert fald, at jeg ikke er blevet så tysk endnu, at danskerne ikke hepper på mig. Jeg håber, jeg kommer til at se en masse BIG-trøjer i arenaen, og forhåbentlig når vi langt og kan nyde en masse god CS.

BLAST-finalerne skydes i gang onsdag 12:00, hvor Vitality og Liquid åbner ballet.

Senere hen ad dagen, klokken 18:00, bliver det gades tur til at vise, hvorfor danskerne skal heppe på BIG, når gade og co. brager sammen med NaVi.

Esportal
#1(Med 0 svar)
24. november 2021 kl. 16:16
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gades fotos er bare ren actionfilm.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.