MASONIC Academy og Faceit Fiat er ét skridt tættere på oprykning.

Ét skridt tættere på oprykning

To mandskaber har spillet sig skridtet tættere på 1. Division.

MASONIC Academy og Faceit Fiat er begge ét skridt tættere på 1. Division, da begge mandskaber sejrede i mandagens kampe.

Førstnævnte stod i deres kamp over for Future Gaming, som var sluttet som toer i 2. Division A, men selvom mandskabet derfor var bedst seedet, så blev det ikke til en sejr.

Dengzoes MASONIC Academy startede stærkt ud med en 16-14-sejr på Dust2, hvor det særligt var tOPZ, som var varm med 26 kills.

Videre på andet map blev det ikke helt lige så tæt, da Future Gaming havde det svært. Det var nemlig endnu en gang et varmt MASONIC Academy, som var kommet for at gå videre, og det gjorde Dengzoe og co. også med en 16-11-sejr.

  • Future Gaming 14 - 16 MASONIC Academy (Dust2)

  • Future Gaming 11 - 16 MASONIC Academy (Overpass)

Efter mandagens sejr er MASONIC-drengene ét skridt tættere på oprykning, men tæt på er ikke nok for de unge gutter, som forventer at gå hele vejen.

Vi tager en forventet 2-0-sejr i dag, men på onsdag møder vi formentligt et endnu stærkere hold, end vi gjorde i dag. Målsætningen har dog hele tiden været oprykning, og det er naturligvis også planen på onsdag. Det er vigtigt, at vi møder veloplagte op og spiller vores eget spil, men hvis vi gør det, så slår vi også Sera, fortæller holdets IGL, Dengzoe, til Dust2.dk.

Faceit Fiat dominerer

Mens det blev helt spændende i den ene af kampene, så var det ikke nær så tæt i mødet mellem Faceit Fiat og DREAM Alliance.

Her var det nemlig den rutinerede RYTTER, som hev sit hold videre til relegation-finalen. Det gjorde han med henholdsvis 24 og 22 kills på de to maps, hvilket resulterede i, at han toppede scoreboardet begge gange.

Med den brandvarme RYTTER i front var det da også en smal sag at lukke kampen. Her blev første map vundet med 16-10, inden Faceit Fiat afgjorde det med cifrene 16-8 på andet map.

  • Faceit Fiat 16 - 10 DREAM Alliance (Nuke)

  • Faceit Fiat 16 - 8 DREAM Alliance (Ancient)

Selvom det blev til sejre til MASONIC Academy og Faceit Fiat mandag aften, så er ingen af mandskaberne sikret oprykning endnu.

Der er nemlig endnu en styrkeprøve i vejen, før oprykning er en realitet. Her skal MASONIC Academy nemlig først slå Sera Esport, mens Faceit Fiat skal forsøge at slå Campus Vejle * Instinct for at sikre oprykning.

Vinderne af de to opgør er sikret en plads i 1. Division.

Disse kampe spilles klokken 20:00 onsdag den 17. november.

  • 17. november klokken 20:00 - Campus Vejle * Instinct vs. Faceit Fiat

  • 17. november klokken 20:00 - Sera Esport vs. MASONIC Academy

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.