Acilion er sidste mand tilbage hos Apeks.

Dansker skal genopbygge Apeks

AcilioN står tilbage med et genopbygningsprojekt, da Apeks ikke forlænger med resten af holdkortet.

Danske AcilioN kan se frem til at få fire nye holdkammerater, da Apeks siger farvel til Grusarn, dannis, FREDDyFROG og Relaxa, når deres kontrakter udløber ved årsskiftet.

Det melder organisationen torsdag aften, hvor de samtidig varsler en genopbygning.

Det er nødvendigt med en frisk start, og vi vil tage denne mulighed til at genopbygge holdet, skriver Apeks på Twitter.

Beslutningen kommer ovenpå et turbulent 2021 for Apeks, der ved årets begyndelse måtte sige farvel til jkaem, som skiftede til EXTREMUM, og derefter hentede brødreparret FREDDyFROG og Relaxa og senere AcilioN ombord.

Resultaterne udblev dog, da kernen blot toppede på en 39.-plads tilbage i marts. Senest har Apeks tabt deres plads ESEA Premier, og nu gik den altså ikke længere.

Ikke godt nok

Det er dermed den danske ingame leader samt de to coaches Polly og djL, der står tilbage med genopbygningsarbejdet, som AcilioN går i møde med stor begejstring:

Jeg synes, det er mega fedt,at få lov at bygge noget op selv. Det er ikke mange gange man, får muligheden for det. Normalt joiner man et andet hold, ellers så er ejerne fra holdet i gang med det de vil, så man får ikke så meget at sige, som man egentlig gerne ville. Det er mega fedt, at man får lov at være så stor en del af det, fortæller AcilioN til Dust2.dk.

AcilioN anerkender også, at resultaterne slet ikke har været tilstrækkelige, hvorfor det var nødvendigt at gå en anden vej, for at nå både hans og organisationens ambitioner.

De resultater vi lavede i Apeks var slet ikke gode nok. Det betyder ligesom, at vi bliver nødt til at skifte ude, siger AcilioN og tilføjer, at også organisationen har meget store ambitioner for CS:GO-projektet.

Ingame leaderens ambitionerne er dog ikke bundet op på en placering på verdensranglisten, men i stedet på mål om at spille med, hvor det virkelig er sjovt.

Mine ambitioner i Apeks har hele tiden været at få dem op og være med i gode turneringer. Jeg vil ikke sige top 20 eller top 10, men det siger lidt sig selv, at man automatisk ligger deropad. Jeg vil bare gerne spille de gode turneringer.

Hvornår Apeks kan præsentere et nyt holdkort er endnu uvist, mens danskeren overfor Dust2.dk også fortæller, at alle muligheder er åbne, når det kommer til at finde nye spillere.

Apeks' holdkort ser nu ud som følger:

  • Danmark AcilioN

  • Polly (coach)

  • Sverige djL (coach)

Kontraktudløb den 31. december:

  • Grusarn

  • Sverige dennis

  • Sverige FREDDyFROG

  • Sverige Relaxa

#1(Med 0 svar)
11. november 2021 kl. 23:04
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Larsen inc?!?!?!
#2(Med 0 svar)
12. november 2021 kl. 01:50
DOMINA7HOR
Lad os få fyret op for et rent dansk Apeks-hold!
#3(Med 0 svar)
12. november 2021 kl. 06:30
_ANDY3460
Zonic, magisk og dupreeh......Kom så :D hahaha
#4(Med 0 svar)
12. november 2021 kl. 11:46
_kW
dennis til NiP?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.