Ugens 'sultne' spiller huserer i 4. division B.

Ugens sultne spiller var udødelig

En 16-0-sejr og en K/D på 18 vidner om en stærk præstation af denne uges 'sultne' spiller.

Vi skal have kåret ugens Hungry spiller, og denne gang vender vi blikket mod 4. division B, hvor der blev uddelt æg.

I kampen mellem HTX Aabenraa og Frogiz eSport gentog sidstnævnte den 16-0-sejr, de tidligere på sæsonen tog over HTX Aabenraa, men det var Flexy fra Frogiz eSport, der fangede redaktionens øje.

I 16-0-sejren var han nemlig helt umulig at styre for HTX Aabenraa, der ikke fik skudt ham én eneste gang. Når han så samtidig fik skudt HTX Aabenraa-spillerne ned 18 gange, endte hans K/D på svimlende 18.

Det er værd at nævne, at også holdkammeraten AWP_NOTE også klarede kampen uden at blive slået ihjel. Hans K/D endte på 10.

Der er dog ingen tvivl om, at han Flexy er den rette modtager at et gavekort til Hungry, der nu er på vej.

Du kan nominere Ugens Hungry Spiller, hvis du i løbet af ugen støder på en spiller i POWER Ligaen eller divisionerne, som du mener fortjener prisen.

Det kan både være en spiller, der har været så sulten, at personen har skudt rigtig mange, men det kan også være i den ende af skalaen, så en spiller, der ikke har fået særlig meget i løbet af ugens kampe, nu kan glæde sig lidt. Tøv ikke med at skrive til os enten i privatbesked her på Dust2.dk, en kommentar til denne nyhed eller på Twitter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.