Ifølge Winspai kommer Jmoments især til at kunne bidrage med den erfaring, han har fra sin tid som spiller.

Winspai: Derfor henter vi Jmoments

Dust2.dk har fået en snak med Winspai, der sætter ord på, hvorfor Tricked i denne uge hentede Jmoments ind som assistenttræner.

Tricked kunne mandag i denne uge præsentere Jmoments som ny assistenttræner.

Den 23-årige tidligere spiller kommer fast ind på holdet efter en succesfuld prøveperiode, hvor han de seneste tre måneder har hjulpet til på trænerbænken.

Det skal han også i fremtiden, og planen er, at han især skal have fokus på spillernes individuelle niveau, fortæller Winspai.

Vi har hentet en assistent ind til at bidrage med overblikket til træning samt at tage analysearbejdet op til officielle kampe. Primært bidrager han med at holde fokus på enkelte personer under træning, mens jeg har det store overblik, lyder det fra coachen.

Kan du sætte et par ord på de kvaliteter, han kan bidrage med?

Hvor min erfaring for det meste kommer fra demoer af andre spillere, så har Jmoments spillererfaring, så han kan gå ind og snakke om, hvordan han ville spille runderne og give tips eller ideer til spillerne, siger Winspai.

For mange kokke fordærver maden

Den nye tilgang kommer dog ikke til at betyde en ny kurs for vaskebjørnene. Det bliver stadig Winspai, der kommer til at lægge taktikken sammen med IGL'en, og det bliver også stadig ham, der kommer til at sidde med som coach på serveren.

Vi har alle vores styrker og vores svagheder. Jmoments har en masse styrker, som vi bruger, men vi har ikke brug for, at han strategisk går med ind og kommer med ideer. For mange kokke fordærver maden, så hvis vi er alt for mange med input i vores taktiske spil, ender vi med noget rod, siger Winspai.

Tricked ligger i skrivende stund nummer 4 i POWER Ligaen, hvor de mandag i næste uge spiller de tre sidste kampe i grundspillet.

Tricked består af:

  • Danmark larsen

  • Danmark IceBerg

  • Danmark kiR

  • Danmark kwezz

  • Danmark PR1mE

  • Danmark Winspai (Coach)

  • Danmark Jmoments (Assistant coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.