Ugens sultne spiller er fundet.

Ugens sultne spiller clutchede i overtiden

Der skulle en clutch i tredje omgang overtid til, før ugens sultne spiller og AGF Academy kunne tage sejren over MASONIC.

Vi skal igen have fundet Ugens Hungry Spiller, og denne gang er det i POWER Ligaen, vi finder denne uges sultne spiller.

To gange i denne uge har AGF Academy og MASONIC krydset klinger, og her er det endt med en sejr til hver. Begge gange har det været nødvendigt med overtid for at få afgjort kampene, og det er især det første opgør, der har fanget vores interesse.

Her vandt FeZ nemlig en 1v2-clutch hele to gange i løbet af kampen. Og den vigtigste kom i allersidste runde, da holdene var i tredje omgang overtid.

FeZ var alene tilbage mod brzer og m4tt, og her holdt AGF Academy-spilleren hovedet koldt og nedlagde først brzer, inden m4tt også blev skudt.

Det sikrede sejren 25-23 til AGF Academy, og derfor er der et gavekort til Hungry på vej til FeZ.

Det er værd at nævne, at også Queenix var med i opløbet, da han leverede en 1v3-clutch i sidste runde af de to holds andet opgør. Det tæller dog op her, at holdene var i tredje overtid.

Du kan nominere Ugens Hungry Spiller, hvis du i løbet af ugen støder på en spiller i POWER Ligaen eller divisionerne, som du mener fortjener prisen.

Det kan både være en spiller, der har været så sulten, at personen har skudt rigtig mange, men det kan også være i den ende af skalaen, så en spiller, der ikke har fået særlig meget i løbet af ugens kampe, nu kan glæde sig lidt. Tøv ikke med at skrive til os enten i privatbesked her på Dust2.dk, en kommentar til denne nyhed eller på Twitter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.